17 - 01 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης  

01 Mixailidis Dimitris Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ. Όσο μικρότερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το ΕΓΩ. Α. Αϊνστάιν.

 Ελαιοκομία:
 Ελαιοκομία: ένας από τους δυναμικότερους πυλώνες του αγροτικού τομέα της χώρας, με μεγάλη οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική σημασία λόγω μεγέθους παραγωγής.

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης

01 Mixailidis DimitrisΧάσαμε τη σοφία για χάρη της γνώσης και μετά χάσαμε και την γνώση για χάρη της πληροφορίας. Τ. Έλλιοτ.

Στην περίοδο που ζούμε, όντως η πληροφορία είναι δύναμη. Για την αξιοποίηση της όμως απαιτείται γνώση. Και για την σωστή & ηθική της χρήση της, η σοφία είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D PapakostasΜε το νέο χρόνο, το 2018, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπήκε σε προεκλογική χρονιά, ενόψει του έτους εκλογών το 2019,για ανάδειξη νέων Περιφερειακών και Δημοτικών Οργάνων.

Ο πολιτικός ανταγωνισμός οξύνεται ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση και άλλα κόμματα.

02 I M MAGALOXARHS ORKOSΜε την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 164 χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης - στη Μεγαλόχαρη Άρτας - το 1854 για την απελευθέρωση της Ηπείρου και των εορταστικών εκδηλώσεων που ετοιμάζονται από το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας δημοσιεύει το παρακάτω αφιέρωμα.

Επιλέξτε την εικόνα για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img001.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα