Ela na paiksoume

Koumpouriana

08 - 02 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

04 Mpampatsikos Giannis.Και με τηλεδιάσκεψη έγινε η συνεδρίαση του Δ. Σ. στις 31-01-2023, μόνο και μόνο για να δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν παρών οι επί μήνες απόντες δημοτικοί σύμβουλοι.

 Είναι αδιανόητο αιρετοί να μην έχουν φυσική παρουσία και ώσμωση με τα προβλήματα στον τόπο που έχουν εκλεγεί για μήνες. Να δηλώνουν απλά παρών διαδικτυακά και σε κάποιες περιπτώσεις να αποχωρούν χωρίς να παίρνουν καν μέρος στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 Μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αν και είναι υποχρεωμένοι να μένουν μόνιμα στο δήμο, για να «μας κάνουν την τιμή» να ανέβουν στο δημοτικό κατάστημα στο Ανθηρό θέλουν ο καθένας το δικό του δημοτικό όχημα με χορηγό φυσικά τους δημότες.

 Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, κ. Παπαδήμα Ηλία, η κα Όλγα Κορλού δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή της.

 Διαβάστε την επιστολή:

 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ, κ. ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ.

   Κύριε Πρόεδρε,

02 Korlou Olga Με την παρούσα, μετά από πολύ περίσκεψη και με μεγάλη μου λύπη, σας δηλώνω ότι αναγκάζομαι να παραιτηθώ από τη δημοτική παράταξη «ΑΡΓΙΘΕΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλής τον Ανδρέα Στεργίου, με την οποία εκλέχτηκα στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και ότι θα παραμείνω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας μου.

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων στη δημόσια συνεδρίαση δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018 και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136 Α΄), που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο
1η Υποχρεωτική Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Εισήγηση για 1η υποχρεωτική τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023.

Θέμα:2ο

Εισήγηση για 2η τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023.

04 Mpampatsikos Giannis Το τραγικό περιστατικό με το θάνατο βρέφους στο Πετρίλο το οποίο έφυγε αβοήθητο (πρώτες βοήθειες) καθώς δεν υπήρχε ιατρός, και το σοβαρό κίνδυνο που διέτρεξε γυναίκα στα Βραγκιανά λόγω πάλι έλλειψης γιατρού, φέρνει με τον πιο δραματικό τρόπο στην επικαιρότητα το οξύ και διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης γιατρών στην Αργιθέα.

 Οι ευθύνες της πολιτείας και του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας μεγάλες, διαχρονικές και αδικαιολόγητες.

 Η δημοτική αρχή των επικοινωνιακών σόου και των δημοσίων σχέσεων απούσα, σιωπηλή και χωρίς καμία παρέμβαση.

 Αρκείται να παρακολουθεί από μακριά το πρόβλημα και να δηλώνει μονότονα αναρμόδια. στις συνεχόμενες παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Dimarxio DSC 0218 Την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος στο Δήμο Αργιθέας, υπέβαλε με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Ηλίας Τσιατσιάνης.

 Η επιστολή έχει ως εξής:

 ΠΡΟΣ

 ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

   Κύριε πρόεδρε,

 Παρακαλώ να αναγνώσετε στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου απόψεις μου, θέσεις μου και αποφάσεις μου τις οποίες περαιτέρω σας γνωστοποιώ.

 Στις δημοτικές εκλογές του 2019 και από πολύ νωρίτερα συμπαρατάχθηκα και συμπορεύτηκα με τον σημερινό

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων στη δημόσια συνεδρίαση (δια ζώσης), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα: 1ο
12η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.
   

Argithea3Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων σε ειδική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69, 266, 267 του Ν. 3852/2010 και άρθρο 189 Ν. 4555/2018, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:30, με το παρακάτω θέμα:

Θέμα: 1ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Αργιθέας για το οικον. έτος 2023.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Διαμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αργιθέας, έτους 2023, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθ. 156/2022 απόφασης της οικονομικής επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ.

Θέμα:2ο

Εισήγηση για 12η Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

042 Koutsoumpas Stergiou Τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συνάντησε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, στα κεντρικά γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος την Πέμπτη 15/12/2022.

 Κατά τη διάρκεια της θεσμικής αυτής συνάντησης ο Δήμαρχος Αργιθέας ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ προς την Αργιθέα, όπως αυτή επιβεβαιώνεται ιδίως μέσα από τις τακτικές παρεμβάσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

 Ταυτόχρονα ζήτησε τη συνδρομή του στην προσπάθεια καθιέρωσης της ορεινότητας ως βασική εθνική στρατηγική.

 Είχε, επιπροσθέτως, τη δυνατότητα να του υπενθυμίσει το τεράστιο ιστορικό υπόβαθρο της ορεινής περιοχής,

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_037_DSC00794.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα