Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
D Papakostas Πριν στεγνώσει η μελάνη από την πρόσφατη δημοσκόπηση που δείχνει - δήθεν - μεγάλα ποσοστά υπέρ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας από τον... πρώτο γύρο!!!, η πραγματικότητα έρχεται να αποκαλύψει τις διαχρονικές ευθύνες, ολιγωρίες και την εγκατάλειψη του ουραγού νομού Καρδίτσας - σε εθνικό και Θεσσαλικό επίπεδο - από την επί 12 χρόνια περιφερειακή αρχή και τους άφωνους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

 * Ο βασικός άξονας που ενώνει το Μουζάκι (Περτούλι - Μετέωρα) με τη Λίμνη Πλαστήρα μέσω Κερασιάς σε πλήρη διάλυση - καταστροφή και επικινδυνότητα...!

 ^ Η Αρμόδια Αστυν. Αρχή επιτελώντας το καθήκον διέταξε την διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από Ανθοχώρι

έως Κερασιά, όπου τα πρανή του δρόμου παρότι από καιρό είχαν διαβρωθεί ουδέν έπραξαν οι αρμόδιοι: Περιφερειάρχης - Τοπικός Αντιπεριφερειάρχης.

 ^ Άφησαν μια μικρή σχετικά ζημιά να «κακοφορμίσει» και να απαιτείται πολλαπλάσια πίστωση για αποκατάσταση της.

  • Οι Αργιθεάτες βιώνουν και έχουν αντιληφθεί την παρακμή του νομού γενικότερα και γι’ αυτό αγωνίζονται επίμονα ως τη δικαίωση και υλοποίηση ζωτικών αιτημάτων υποδομών (σχολικοί χωματόδρομοι κα).

 ^ Βλέπουν ότι και άλλες περιοχές βιώνουν τα ίδια και χειρότερα και απογοήτευση τους κατέχει όταν παρακολουθούν αιρετούς και υπουργούς να υμνολογούν και να βραβεύουν τον ‘ηγέτη’ αντί να τον θέτουν προ των ευθυνών του...

 ^ Εκφράζουμε τη βαθιά ικανοποίηση που επιτέλους η Αστυνομία - ιδιαίτερα η διοίκηση του τοπικού ΑΤ Μουζακίου - εφαρμόζει το νόμο και αποφασίζει για την ασφάλεια των οδηγών και διερχόμενων οχημάτων.

 ^ Το ίδιο ζητάμε και για τα λίαν επικίνδυνα σημεία του άξονα: Μουζάκι - Αργιθέα - Άρτα, ιδίως Σκάλες Τροιζόλ (στηθαία διαλυμένα - μη πλέγματα), κάθοδο πριν ρέμα Πετρωτού (διάβρωση κλπ) - σήραγγες Συκιάς (χωρίς επένδυση - ούτε φωτισμό - σήμανση ή πλέγματα εξωτερικά - πτώση βράχων).

 ^ Η επίδειξη αλαζονείας από την Εδροκεντρική Περιφ. Αρχή έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και ο χρόνος ανοχής έληξε!

  • Ο... βασιλιάς πλέον παντελώς γυμνός!!!
  • Οι ‘φούσκες’ των γκάλοπ δεν θα διασώσουν κανέναν...

 * Έργα και Αλήθειες απαιτούν οι Καρδιτσιώτες & οι Αργιθεάτες!

 ^ Η Κερασιά - η άθλια Συκεώνα - τα Ρόγκια - τα Ρογκάκια - η Νεράιδα - το ημιτελές παρατημένο Διοικητήριο - η ‘αμαρτωλή’ ΔΤΕ -το παρατημένο φράγμα Συκιάς: δείχνουν το... (μη) έργο και την μη πολιτική επάρκεια.

 

Δημήτρης Παπακώστας 25-11-22

 Σχετικό άρθρο: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/διακόπηκε-με-απόφαση-της-αστυνομίας-και-λόγω-επικινδυνότητας-η-κυκλοφορία-στο-δρόμο-μουζάκι-λίμνη-πλαστήρα

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_354.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα