Προσφέρθηκαν δωρεάν από το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας 2.000 χειρουργικές μάσκες την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, για τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών.
Οι μάσκες ειδικών προδιαγραφών, είναι προσφορά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Η παράδοση έγινε στο γραφείο του Διοικητή κ. Κεχαγιά ,παρουσία του Διευθυντού Αιματολόγου κ. Ευτυχιάδη Ευτύχιου, της τομεάρχου Νοσηλευτικής υπηρεσίας κας Ζαράγκα Κατερίνας, της υπεύθυνης ειδικής μονάδας χημειοθεραπειών κας Σβερώνη Αλεξάνδρας και της υπεύθυνης του γραφείου λοιμώξεων κας Κουρκούνη Βασιλικής.
Το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας μας ενημερώνει ότι:
- Η ειδική μονάδα χημειοθεραπειών επιτελεί σημαντικό έργο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας αφού η δύναμή της ανέρχεται σε 3.000 περίπου εισαγωγές ετησίως.
- Οι θεραπείες αφορούν κυρίως αιματολογικά νοσήματα (κακοήθη και λοιπά).
- Στην ειδική μονάδα χημειοθεραπειών εξυπηρετείτε επίσης σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας με κακοήθεις συμπαγείς όγκους που χρήζουν χημειοθεραπείας και δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης σε εξειδικευμένα ογκολογικά νοσοκομεία.






