Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Είναι μέρα -ορόσημο για τις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Σήμερα που τα δικαιώματα των εργαζομένων δέχονται επιθέσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο από τις νεοφιλελεύθερες - ακροδεξιές ατζέντες, το μήνυμα της 1ης Μαΐου γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.
Χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη για την στήριξη της εργασίας ενάντια στην νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες μάχες. Μάχες για να πάρουμε πίσω όλα όσα δικαιούμαστε, για την πάταξη της μαύρης, ανασφάλιστης εργασίας, για το χτύπημα της εργοδοτικής τρομοκρατίας, για να τελειώσει το καθεστώς αυθαιρεσίας.
Η “Πρωτομαγιά” θα έρχεται κάθε χρόνο. Αν δεν ταυτιστεί στη συνείδησή μας με τις εργασιακές και ανθρώπινες αξίες, θα παραμείνει γιορτή των λουλουδιών. Η μάχη για ένα καλύτερο μέλλον του κόσμου της εργασίας είναι ο μόνος τρόπος να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όσους κι όσες πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν. Το χρωστάμε σε αυτούς και στις μελλοντικές γενιές.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, που θα γίνουν την Τετάρτη 1η Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:
ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ - ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ







