Θα αναλυθεί σήμερα το βράδυ στις 22:30 στην εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» στο «ASTRA TV». Με καλεσμένους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Βλάση Τσιόγκα (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Μελά (ΝΔ.), Γιάννη Βάγκο (ΚΚΕ) και Πάρι Μουτσινά (ΑΚΚΕΛ).
Η σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου για τους αγρότες, είναι το θέμα συζήτησης της σημερινής (Τρίτη 30-4-2019) εκπομπής «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», που μεταδίδεται ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της εφημερίδας «ΑγροΈκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές:
- Βλάσης Τσιόγκας, αγρότης από Κόρινθο (ΣΥΡΙΖΑ),
- Δημήτρης Μελάς, κτηνίατρος, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (Ν.Δ.),
- Γιάννης Βάγκος, αγρότης από Βοιωτία (ΚΚΕ),
- Πάρις Μουτσινάς, γεωπόνος, πρώην βουλευτής, από Μαγνησία (ΑΚΚΕΛ).
Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVESTREMING και στο facebook: astratv.











