17 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

04 Papapanagiotou Marias Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Σάμου για την Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική του νησιού που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στηρίζει με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς στηλιτεύοντας ταυτόχρονα τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας της Παιδιατρικής και Μαιευτικής κλινικής.

 Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνει ότι λόγω έλλειψης ιατρών και κακού προγραμματισμού της κυβέρνησης στο
μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού στο νησί της Σάμου, έχει καταστραφεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης.

 Κλείνοντας ο Νότης Μαριάς επισημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Σαμιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Γιάννης Παπαπαναγιώτου θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των κατοίκων προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της λειτουργίας της Παιδιατρικής και Μαιευτικής κλινικής.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

Koumpouriana

Σελίδες μελών
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα