Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
Ο ιερέας Άγγελος Παπακώστας εκοιμήθη σήμερα 16-11-25 πλήρης ημερών (104 ετών) ήσυχα και ειρηνικά στο σπίτι του στην Αθήνα στα χέρια των θυγατέρων του.
Η κηδεία του, σύμφωνα με την επιθυμία του, θα γίνει Τρίτη 18 Νοεμβρίου ώρα 1:00 μ.μ. στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βραγκιανών Αχελώου Αργιθέας.
Θα ενταφιαστεί στο Κοιμητήριο Παλιακκλησιάς, αντίκρυ στο Ιερό.
Από τα παιδικά του χρόνια βίωσε περιπέτειες δύσκολες και θαυμαστές.
Χάρι στην ολόθερμη συμπαράσταση του πνευματικού του πατέρα: ιερέα ενορίας Αγ Δημητρίου Βραγκιανών και δασκάλου στο σχολείο Νεχωρίων - αείμνηστου Κωνσταντίνου Δ Μπαμπάτσικου, ακολούθησε το δρόμο του Ιησού Χριστού και χειροτονήθηκε ιερέας το 1957 με τις ευχές και της πρεσβυτέρας Όλγας.
Ευτύχησε με την πρεσβυτέρα σύζυγο του Βασιλική Χαραλ Παπακώστα να δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια (5 παιδιά - 6 εγγόνια - 7 δισέγγονα).
Υπηρέτησε εφημέριος στα Κέδρα Ευρυτανίας και για σειρά ετών στον ναό Αγίου Δημητρίου γενέτειρας του, τα Βραγκιανά Καρδίτσας.
Η γλυκύτατη φωνή του θα ακούγεται αιώνια μέσα από διαδικτυακό μέσο σύντομα!
••• Καλό Παράδεισο εν ειρήνη...
Δημήτρης Παπακώστας 16-11-25












