Ela na paiksoume

Koumpouriana

17 - 05 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 285 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 M S M logo Σταθερός στις θέσεις του βάθρου ο Μιχάλης Τράντζας και την Κυριακή 28 Απριλίου στον 2ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος - Κυπέλλου Enduro στην φιλόξενη πόλη της Σπάρτης, όπου ο Α.Μ.Ο.Σ. ανέλαβε τη διοργάνωση του πρώτου διήμερου αγώνα για το 2024 και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία.

 Ο Μιχάλης έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και αγωνίστηκε με πολύ ένταση και πάθος στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία, με πολύ δυνατές αναμετρήσεις, κάτω από τον καυτό ήλιο της Σπάρτης, ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βάθρου στην κατηγορία C1.

 Το Δ.Σ. και τα μέλη του Μ.Σ.Μ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Μιχάλη Τράντζα για την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια και διάκρισή του.

 Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα μας HONDA Off Road Dream Siafarikas - Amanatiadis group για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξη του αθλητή μας.

 Είναι μια ομάδα στελεχωμένη από έμπειρους, πειθαρχημένους και παθιασμένους στο αντικείμενό τους μηχανικούς, που απέδειξε έμπρακτα πως μπορεί να σταθεί αντάξια στις αγωνιστικές απαιτήσεις και προκλήσεις, χωρίς να υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης στα πιο καθοριστικά σημεία της διεξαγωγής και ροής του αγώνα.

 Οι αναβάτες της ομάδας, ήταν οι ταχύτεροι του αγώνα της Σπάρτης, στις κατηγορίες Ε1 και Ε2, οι οποίοι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις του βάθρου, πρώτη και δεύτερη μέρα αντίστοιχα, επιστρέφοντας με πολύτιμους βαθμούς στην φαρέτρα τους, για τον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος-Κυπέλλου Εnduro, που θα διεξαχθεί στην Σπερχιάδα στις αρχές του Νοέμβρη.

 Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που όλοι μαζί στοχευμένοι, συγχρονισμένοι και προσηλωμένοι δούλεψαν προς ένα σκοπό αυτόν της νίκης και της διάκρισης.

 Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη (Α.Μ.Ο.Σ.) τους υποστηρικτές και συντελεστές του αγώνα για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση.

 Ο ΜΣΜ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, όπου όλοι εμείς στο διοικητικό συμβούλιο οραματιζόμαστε τους στόχους μας και που όλοι μαζί με τα μέλη, συγκροτημένα προσπαθούμε να τους πετύχουμε.

 Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτή.

 Παραμένουμε πάντα αισιόδοξοι για τη συνέχεια και πορεία της αγωνιστικής περιόδου και δηλώνοντας για πολλοστή φορά την συνεχή έμπρακτη υποστήριξη σε όλους τους αθλητές του Σωματείου μας.

 Ευχόμαστε από καρδιάς, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους, με υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Μαυρομμάτι 01/5/2024

το Δ.Σ. του Μ.Σ.Μ.

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img016.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα