17 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Logo Με πρωτοβουλία της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τους βουλευτές της Θεσσαλίας, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00, στα γραφεία της Ε.ΘΕ.Μ., Αμερικής 17 - 4ος όροφος.

 Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων:

  1. Σχέδια Διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών Υδατικών Διαμερισμάτων (Υ.Δ.) Θεσσαλίας και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας (Άνω Αχελώου) - Προσφυγή οργανώσεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η υπεράσπιση της υπόθεσης εκ μέρους του Υπουργείου - Οι θέσεις του Υπουργείου επί των Σχεδίων.
  2. Το Υδροηλεκτρικό έργο (ΥΗ.Ε.) Μεσοχώρας - Η εκκρεμότητα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου.
  3. Εφαρμογή προγράμματος προστασίας και αναβάθμισης των υδατικών πόρων στο Υ.Δ. Θεσσαλίας.

 Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και οι πρόεδροι από το Τ.Ε.Ε. Κ.&Δ. Θεσσαλίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδος ως συνεργαζόμενοι με την Ε.ΘΕ.Μ. επιστημονικοί φορείς της Θεσσαλίας.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

Koumpouriana

Σελίδες μελών
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα