Ela na paiksoume

Koumpouriana

22 - 09 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 284 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Dimarxio DSC 0218 Ορκίστηκε νέα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αργιθέας η κα Καρανίκα Παναγιώτα, ως πρώτη επιλαχούσα, ύστερα από την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταμούλη Νικόλαου.

 Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Δημάρχου Αργιθέας Στεργίου Ανδρέα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 στο Δημαρχείο Αργιθέας.

 Ο κ. Σταμούλης, όπως δήλωσε στην επιστολή του, παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία, δήλωσε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την Αργιθέα και για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους για την ιδιαίτερα απαιτητική συνέχεια.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

NEA_DHM_SYMVOULOS

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img091.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα