02 - 05 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Argithea3Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων σε τακτική συνεδρίαση (δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του Ν. 5056/2023, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα: 1ο

Συζήτηση και λήψη απόφαση για 1η υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2026.

Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Σακκάς Νικόλαος,

Θέμα: 2ο

Αποδοχή της ετήσιας εισφοράς στον Φο.Δ.Σ.Α Περιφέρειας Θεσσαλίας ΑΕ που αναλογεί στο Δήμο Αργιθέας για το έτος 2026 και του κόστους αποκομιδής ανακυκλώσιμων Υλικών συσκευασίας.

Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος,

Θέμα: 3ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης πίστωσης από τακτικά έσοδα για πληρωμή δαπάνης του 3ου ΑΠΕ (αναθεωρητικός) του έργου: «Αποκατάσταση πρόσβασης στο αποχετευτικό σύστημα τ.κ. Ανθηρού λόγω Ιανού και Τσιμεντόστρωσεις δημοτικών δρόμων.»

Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Σακκάς Νικόλαος,

Θέμα: 4ο

Περί έγκρισης και σύναψης επικαιροποιημένης προγραμματικής Διαδημοτικής Σύμβασης μεταξύ του Δ. Αργιθέας και Δ. Καρδίτσας στο πλαίσιο υλοποίησης της 1ης Τροποποίησης της Πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργιθέας (ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ)» με Κωδικό ΟΠΣ 6003285 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2021-2027».

Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Σακκάς Νικόλαος,

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τελευταία άρθρα