Δελτίο τύπου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων αποφάσισε την απαλλαγή από τα δίδακτρα των χορευτών που οι οικογένειές τους επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων στα 43 χρόνια της ζωής του, έδειξε και απέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Εδώ και χρόνια δέχεται άπορα παιδιά στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου από το Δήμο Τρικκαίων για την στήριξή των οικογενειών τους.
Επίσης, από την ίδρυσή του ο Σύλλογος είχε ως αρχή το τρίτο και τέταρτο παιδί μιας οικογένειας να μην πληρώνει δίδακτρα.
Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων ποτέ δεν είχε στόχο το κέρδος. Η μοναδική του έννοια ήταν και είναι η
Στέλνουμε αισιόδοξα μηνύματα προς τις νεότερες γενιές να μην κοπεί η αλυσίδα της συνέχειας της Παράδοσης. Καλούμε τον καθένα χωριστά να μακρύνει αυτή την αλυσίδα με τη δική του κατάθεση, που δεν αποτελεί νεκρό παρελθόν, αλλά ζωντανή και χυμώδη ρίζα απ΄όπου βλασταίνει το σήμερα.
Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων συνεχίζει την Παράδοση. Η Παράδοση είναι η Ιστορία μας, είναι ο Πολιτισμός μας, είναι η Ταυτότητά μας, είναι ο κρίκος που συνδέει το σήμερα, το χθες και το αύριο. Σας περιμένουμε στα χορευτικά μας!!!
Έλλη Τσιρογιάννη
Πρόεδρος: Αργιθεατών Τρικάλων