Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Αργυριτών πληροφορεί τα μέλη του ότι:
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θητεία τη διετία 2013 - 2015. Ανταλλάχτηκαν απόψεις και προβληματισμοί μεταξύ των μελών όσον αφορά το σύλλογο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ιδιαίτερα δε οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας.
Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών - για την οικονομία του χρόνου - τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:
- Παναγιώτη Πινακούλα (Πρόεδρος)
- Τόλη Γεώργιο (Αντιπρόεδρος)
- Τσιακάλου Πόπη (Γραμματέας)
- Παναγιώτου Φάνη (Ταμίας)
- Παναγιώτου Νίκο (Μέλος)
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Βαγγέλης Γ. Μακρής
Βαγγέλης Κ. Πινακούλας
Στη συνέχεια το Δ.Σ., τα παρευρισκόμενα μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες με συνοδεία τσίπουρου, κρασιού αλλά και πόντς, στο τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο του Κώστα Ζαχαράκη, Αγ. Ζώνης 56 στην Κυψέλη, τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την φιλοξενία του.