Ela na paiksoume

Koumpouriana

18 - 05 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

DSC05792 Πρόσφατα, στις 28.3.2015, στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου Ανθηρού Καρδίτσας “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” στην οδό Χαλκοκονδύλη 27 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Μελών του Νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα πάντα με τις καταστατικές διατάξεις και το νόμο.

 Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών με το άνοιγμα και τη διαλογή των ψηφοδελτίων ανακηρύχθηκαν μεταξύ των 12 υποψηφίων για το Δ. Σ. οι 9 πρώτοι κατά σειρά σταυροδοσίας για τακτικά μέλη και οι 3 ως αναπληρωματικοί.

 Σύμφωνα με το καταστατικό και μέσα στο τασσόμενο 8ήμερο από τις εκλογές στις 1.4.2015 συνήλθαν οι εκλεγέντες με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου σε σώμα και μετά από διεξοδική διαδικασία έγινε η κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

 Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος Δ.Σ. - ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Νικολάου

Α΄ Αντιπρόεδρος - ΚΩΣΤΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ του Αποστόλου

Β΄ Αντιπρόεδρος - ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΑΛΛΟΣ του Ηλία

Γενικός Γραμματέας - ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΜΠΡΟΣ του Αποστόλου

Αναπληρωτής Γ.Γ. - ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΞΩΝΗΣ του Γεωργίου

Ταμίας - ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ του Αλεξάνδρου

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων - ΟΛΓΑ ΑΖΑΚΑ του Ελευθερίου

Μέλος - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ του Γεωργίου

Μέλος - ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ του Στυλιανού

 Αναπληρωματικά μέλη:

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ του Κων-νου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ του Νικολάου

ΠΕΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου

 Εξελεγκτική Επιτροπή:

1) ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΛΑΡΑ του Ιωάννη - Πρόεδρος

2) ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΠΛΑΤΣΗΣ του Νικολάου

3) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΕΚΤΩΡ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Μενελάου

 Ο Σύλλογος ΑΝΘΗΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” με έδρα την Αθήνα και ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Χαλκοκονδύλη 27 – 3ος όροφος ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1973 και αναγνωρίσθηκε ως σωματείο δυνάμει της αριθμ. 4324/1973 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αρχική επωνυμία “Αδελφότης Ανθηρού Καρδίτσης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» με δε τροποποίηση του καταστατικού της και δυνάμει της αριθμ. 1499/1986 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η επωνυμία της έγινε ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

 Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το έργο των προηγουμένων Διοικήσεων για το καλό του Συλλόγου και των μελών του, του Χωριού μας του Ανθηρού και των κατοίκων του σε συνεργασία με τους άλλους συλλογικούς φορείς και τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος. Θα συνεργάζεται δε πάντα στα πλαίσια του καταστατικού του με το Δήμο Αργιθέας και με τους άλλους συλλογικούς φορείς των Χωριών της καθώς και με την πρόσφατα ιδρυθείσα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ - της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος - για καλύτερες μέρες στην περιοχή μας!!!

 Το katafylli.gr εύχεται στο νέο Δ. Σ. καλή δύναμη!

Ο καιρός στο Ανθηρό
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_263.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα