Ela na paiksoume

Koumpouriana

30 - 05 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

 

001 Efxes gia to Pasxa

Το ΔΣ της ΠΟΑΣ εύχεται σε όλους τους Απανταχού Αργιθεάτες και τις οικογένειες αυτών, καθώς και σε όλο τον κόσμο,

Καλή Ανάσταση!

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Για το ΔΣ της ΠΟΑΣ

Η πρόεδρος

Νανά Μαυραντζά

  

008 Margaritis Lampros Η Αργιθέα θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του άξιου τέκνου της, ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Μαργαρίτη.

 Γεννημένος το 1954 στα Βραγγιανά Αργιθέας, υπηρέτησε με πάθος την νομική επιστήμη, ως καθηγητής του ΑΠΘ και της Εθνικής Σχολής Δικαστών και ως μαχόμενος δικηγόρος. Πολυγραφότατος αποτέλεσε και θα εξακολουθεί να αποτελεί με το έργο του, σημείο αναφοράς στο Ποινικό Δίκαιο, Ουσιαστικό και Δικονομικό.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος συμπατριώτη μας.

Η πρόεδρος

Νανά Μαυραντζά

Sfragida   Αγαπητά μέλη της ΠΟΑΣ

 Το Αγκαθάκι είναι αιολικό πάρκο με 3 Α/Γ σε συνέχεια προς το βορρά του υπό κατασκευή αιολικού της ΔΕΗ στον Τύμπανο. Η διαβούλευση της ΜΠΕ είχε βγει τον Νοέμβριο 2021 και ήταν από τα πρώτα ενώ  μετά ακολούθησαν και τα υπόλοιπα στην Καράβα κλπ. Σας επισυνάπτουμε το Δ11 που είχαμε υποβάλει και περιγράφει αναλυτικά περί τίνος πρόκειται.

 Παρότι η ΠΟΑΣ και αρκετοί σύλλογοι Αργιθεατών, ο Δήμος Αργιθέας, φορείς και πολίτες άσκησαν τις αντιρρήσεις τους κατά της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, στις 8/9/22 έχει εκδοθεί η ΆΕΠΟ Άδεια Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων και μπορούμε εντός 60 ημερών να την προσβάλουμε στο ΣτΕ. Σας επισυνάπτουμε την

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣ

004 4h sinantisi neoleas Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα της 4ης Συνάντησης Νεολαίας της ΠΟΑΣ και το φεστιβάλ Music by the lake festival στην πανέμορφη Λίμνη Στεφανιάδας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν μετά από 3 χρόνια αποχής στις 22-23-24 Ιουλίου 2022, στην Αργιθέα με ένα πλούσιο πρόγραμμα για όσους νέους και νέες θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν. Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις φυσικά ο Δήμος Αργιθέας με τον οποίο συνδιοργανώνουμε κάθε μας δράση, πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων των τοπικών συλλόγων των χωριών που θα επισκεφθούμε, συγκεκριμένα ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρίλου,

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

Sfragida Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ) πραγματοποιεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αργιθέας και της Π.Ε. Καρδίτσας, καθώς και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς την 4η Συνάντηση Νεολαίας στην Αργιθέα.

 Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο τα προηγούμενα χρόνια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δίνεται η δυνατότητα σε νέους και νέες, Αργιθεάτες ή φίλους της Αργιθέας να γνωρίσουν την Αργιθέα και να συμμετέχουν σε ένα πλούσιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα δράσεων, το οποίο θα κλείσει με την συναυλία στο χώρο της λίμνης Στεφανιάδας στα πλαίσια του φεστιβάλ ''Music by the lake''. Χρόνος διεξαγωγής ορίζεται το 3μερο 22, 23 και 24 Ιουλίου.

003 Antamoma 2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) το 23ο Αντάμωμα Αργιθεατών, όπως όλα αυτά τα χρόνια στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022. Μετά από 3 χρόνια απουσίας και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Π.Ο.Α.Σ, κατάφερε να διοργανώσει την κορυφαία εκδήλωση των Αργιθεατών, δίνοντας το σύνθημα της επανεκκίνησης για τον πολιτισμό, την προώθηση των ηθών και εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Πριν από την έναρξη προηγήθηκε θεία λειτουργία και αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Βλασίου από τον πατέρα Ιωάννη Οικονόμου και τον Ιερομόναχο Βαρσανούφιο Βοΐβοντα.

 Φέτος, με την συνεργασία της ΑΝΚΑ Καρδίτσας, η Π.Ο.Α.Σ κατάφερε να εντάξει τις εκδηλώσεις της σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης leader (υποδράσης 19.2.4.4/CLLD-LEADER ). Με δεδομένη τη

002 Antamoma 2022 Μετά από τρία χρόνια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί το 23o Παναργιθεάτικο Αντάμωμα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αργιθέας.

 Συγκεκριμένα το Αντάμωμα θα γίνει την Κυριακή 03 Ιουλίου 2022, και ώρα έναρξης 12:00, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου. Θα προηγηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Βλασίου θεία λειτουργία στις 7:45 πμ και στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί και αρτοκλασία υπέρ υγείας των Απανταχού Αργιθεατών.

 Στο χώρο του Ανταμώματος θα προσφερθεί δωρεάν φαγητό στους εκατοντάδες παρευρισκομένους, ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων - μελών της Π.Ο.Α.Σ., θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, ήθη και έθιμα του τόπου μας, έχοντας ως βασικό στόχο τη διασκέδαση του κόσμου με παραδοσιακή ζωντανή μουσική

Ανακοίνωση της Π.Ο.Α.Σ.

002 Antamoma 2022 Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων ανακοινώνει επίσημα από την αγαπημένη σελίδα όλων των Αργιθεατών, του αγαπητού μας συμπατριώτη κ. Κώστα Τσιάκαλου, την διοργάνωση του 23ου Παναργιθεάτικου Ανταμώματος για την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ώρα έναρξης 12:00, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου.

 Οι εκδηλώσεις έχουν ενταχθεί σύμφωνα την υπ’ αριθμ. 4945/23-12-20219 Απόφαση ένταξης της Πράξης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ» με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0011366263 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 -2020.

 Περίληψη της διακήρυξης, καθώς και η διακήρυξη με τα παραρτήματα, για τις υπηρεσίες και τις προμήθειες που πρόκειται να γίνουν για τις εκδηλώσεις μας στην Αργιθέα το έτος 2022, έχουν δημοσιευθεί στο katafylli.gr.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
της πράξης: ««ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ»

Sfragida Ο Δικαιούχος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ διακηρύττει ότι σύμφωνα με την 02/11-06-2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την με αριθμό πρωτοκόλλου 121/12-06-2022 διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με ημερομηνία διενέργειας 26 Ιουνίου 2022 και ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:00πμ στην έδρα της ΠΟΑΣ (Ανθηρό Αργιθέας, γραφεία ΠΟΑΣ, Αγίους Αναργύρους), θα διεξαχθεί Συνοπτικός Διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και ποιότητας ή

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 και ώρα 12 μ.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9 αυτού, καθώς κατά την πρώτη ημερομηνία της πρόσκλησης δεν ανταποκρίθηκαν τα μέλη-σωματεία, προκειμένου να αποστείλουν εγκαίρως τα σχετικά έγγραφα και να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία. Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ανωτέρω ημερομηνία και θα είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
103_0474.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Μαΐου 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα