Ela na paiksoume

Koumpouriana

24 - 05 - 2022
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 170 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 και ώρα 12 μ.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9 αυτού, καθώς κατά την πρώτη ημερομηνία της πρόσκλησης δεν ανταποκρίθηκαν τα μέλη-σωματεία, προκειμένου να αποστείλουν εγκαίρως τα σχετικά έγγραφα και να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία. Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ανωτέρω ημερομηνία και θα είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων.

001 Efxes POAS gia Pasxa

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣ εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση με υγεία!

Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Νανά Μαυραντζά

Sfragida Σας προσκαλούμε στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00, ύστερα από τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μια εβδομάδα αργότερα και είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων, δηλαδή το Σάββατο 28 Μάϊου 2022 και ώρα 12:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση πεπραγμένων- απολογισμού δράσης και διαχείρισης του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων της Π.Ο.Α.Σ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων εύχεται στους Απανταχού Αργιθεάτες και Αργιθεάτισσες, αλλά και σε όλο τον κόσμο,

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, αγάπη και ευλογία!

Sfragida Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων κατόπιν διαβούλευσης με εκπροσώπους των 23 μελών-σωματείων μας, υπέβαλλε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο τις ενστάσεις του, προκειμένου να αποτραπεί η αδειοδότηση δύο έργων.

 Συγκεκριμένα για την γνωμοδότηση των δυο αιολικών που έχουν ημερομηνία λήξης της διαδικασίας στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο την 1/12/2021, ήτοι για το αιολικό Χονδροσπάνι (Καράβα) https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3779 και το Αγκαθάκι (Τύμπανος) https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3540.

 Σε πλήρη σύμπνοια με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας για τα συγκεκριμένα έργα, υποβάλλαμε τις ενστάσεις όπως ακριβώς διαμορφώθηκαν από τον αντιδήμαρχο, κ. Θανάση Καραγιώργο και

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μια εβδομάδα αργότερα και είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων. Η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης δια ζώσης τελεί υπό την

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων αποφάσισε την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή τόσο στην περιοχή της Αργιθέας μετά τον καταστροφικό κυκλώνα, αλλά και της έξαρσης της πανδημίας σε αρκετές περιοχές της χώρας.

 Σε νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν τα μέλη της Π.Ο.Α.Σ. για την πραγματοποίηση της πιθανά μέσω διαδικτύου.

Η Πρόεδρος

Αθηνά-Μαρία Μαυραντζά

             

Η Γενική Γραμματέας

Βασιλική Γώγου

02 Katastrofes stin Argithea Το ΔΣ της ΠΟΑΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον πολύπαθο Δήμο Αργιθέας, καθώς και σε όλους τους δήμους που επλήγησαν από τον καταστροφικό κυκλώνα που έπληξε αιφνιδίως μεγάλο μέρος της θεσσαλικής γης.

 Η αγωνία όλων μας σε πρώτη φάση ήταν να διασφαλιστεί η ακεραιότητα όλων των κατοίκων της περιοχής μας και με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Δημάρχου Αργιθέας και της δημοτικής αρχής, καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου να προστατέψουν τις ανθρώπινες ζωές. Συγχαίρουμε τη δημοτική αρχή για την

Πρόσκληση

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:30 π.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μια εβδομάδα αργότερα και είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων.

Sfragida Το ΔΣ της ΠΟΑΣ αποδεχόμενο την πρόσκληση του Δημάρχου Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου, για κοινή τηλεδιάσκεψη προσκάλεσε όλα τα μέλη-σωματεία του με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την πρωτοβουλία αυτή, αποδεικνύοντας ότι η Αργιθέα δεν μένει πίσω από τις εξελίξεις, προσαρμόζεται άμεσα στα νέα δεδομένα και σχεδιάζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.

 Πριν την κοινή τηλεδιάσκεψη του Δήμου Αργιθέας, της ΠΟΑΣ και προέδρων-εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων αργιθεάτικων συλλόγων-μελών της ΠΟΑΣ, είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ΠΟΑΣ, στην οποία πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της στην Αργιθέα.

 Η πρόεδρος της ΠΟΑΣ, Νανά Μαυραντζά μετά το καλωσόρισμα του Δημάρχου, ανακοίνωσε τις αποφάσεις του

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
I_N_02.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα