Koumpouriana

24 - 01 - 2021
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

00 Logo Εν μέσω των εξαιτίας του covid 19 εγκλεισμών και πλημμελούς υπολειτουργίας, στην ουσία, των αρμόδιων υπηρεσιών, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του υποσταθμού υψηλής τάσης (ΚΥΤ) στη θέση «Διάσελο - Προφήτης Ηλίας», της Κοινότητας Οξυάς του Δήμου Μουζακίου, ως συνοδό έργο του αιολικού «πάρκου» στη θέση «Αέρας - Αφεντικό» των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας. Κάτοικοι, μάλιστα, της περιοχής, μέλη του Δικτύου, μαρτυρούν τον ιδιαίτερο ζήλο των φορέων του έργου για την πρόοδο των εργασιών, μη φειδόμενοι χρόνου και μη υπολογίζοντας ούτε καν τις κρατούσες καιρικές συνθήκες, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το ασταθές γεωλογικά περιβάλλον της περιοχής.

01 Agroekfrasi 96 Από τα περιεχόμενα!

 - Να περάσουν όλοι οι επιλαχόντες των Σχεδίων βελτίωσης μέτρου 4.1.1 ζητούν οι αγρότες από τον υπουργό Λιβανό με κοινοποίηση σε πρωθυπουργό.

 - Φυτοπροστασία: Βασικές καλλιέργειες: Ημερολόγιο επεμβάσεων ανά μήνα, Πρόληψη για τον ιό της καστανής ρυτίδωσης των καρπών τομάτας.

 - ΕΛΑΙΟΝΕΑ

 Κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Πληρ. από: agroekfrasi.gr

Papakostas D Με επιστολή του ο Δημήτρης Παπακώστας προς τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, ζητά να εξετάσει το πρόβλημα του εμβολιασμού των υπερηλίκων στον Καποδιστριακό Δήμο Αχελώου.

Η επιστολή έχει ως ακολούθως:

 Προς: Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους.
  Κοινοποίηση: - Βουλευτές ν. Καρδίτσας.
  - Διοικητή 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.
  - Γραφείο Πρωθυπουργού.

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Αγρονέα

 Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για το Ελατοχώρι και τα Πιέρια της καρδιάς μας ήταν στο επίκεντρο την Τετάρτη, 20/1/2021, και για δύο ώρες, με δεκαπέντε συνομιλητές και άλλους 3.450 που το είδαν για λίγο, ενώ 1.128 αλληλεπέδρασαν διαδικτυακά (με σχόλια, ερωτήματα, κοινοποιήσεις, επισημάνσεις…). Η συζήτηση είναι στο facebook, ελεύθερη να την δουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται…

 Στην συζήτηση με φροντίδα της κας Αναστασίας Μποστασίνη και την υποστήριξη της κας Μάγδας Κοντογιάννη (κτηνοτρόφος, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής) μετείχαν οι (κατ’ αλφαβητική σειρά): Δρούγκα Παναγιώτα,

Γράφει ο Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 Ο "Λέανδρος" κράτησε κλειστό σήμερα (19 / 01/ 2021) το Ιερό Μετόχιο του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος Κοκκιναρά Πεντέλης - Αττικής.

 Ανοικτό όμως ήταν το στεγασμένο Προσκυνητάρι που βρίσκεται εκτός και αριστερά της κεντρικής (εξωτερικής) πύλης του Ιερού Μετοχίου και οι πιστοί, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες είχαν την ευκαιρία να προσευχηθούν στον Άγιο, να ανάψουν κεριά για ζώντες & κεκοιμημένους αδελφούς και να αφήσουν ονόματα για μνημόνευση.

06 Kotsos Giorgos Vouli Άρση της ισχύουσας απαγόρευσης του κυνηγιού και του ψαρέματος που είχε παραταθεί στο πλαίσιο εφαρμογής του δεύτερου lockdown στη χώρα, ζητά ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γ. Κωτσός με παρέμβασή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος-Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη.

 Συγκεκριμένα, στη σχετική Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή ο Καρδιτσιώτης Πολιτικός, επισημαίνει μεταξύ άλλων:

   «Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

01 Epimorfotiki ekdilosi Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά» διοργανώνεται την Τετάρτη 20/1/2021, και ώρες 6:30-9:00 μ.μ. με την συνεργασία 20 Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) και 19 Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων από Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

 Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν 1420 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων από όλη τη χώρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBEX του Υπουργείου Παιδείας.

02 Thessaiki gi Xr Ath Τα θέματα της δραματικής αύξησης των ζωοτροφών καθώς και της ελλιπούς ενίσχυσης λόγω κορονοϊού, που οδηγούν σε κατάρρευση όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας, θα αναλυθούν στο πρώτο μέρος της αποψινής (Τρίτη 19-1-2021) εκπομπής «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδκότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

 Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα γίνει ανασκόπηση της πορείας των

 Σε μια ουσιαστική παρέμβαση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή προχώρησε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, προκειμένου να αποζημιωθούν επιχειρηματικά πάγια, (χρήσιμα έγγραφα, τιμολόγια, ενεργός εξοπλισμός κ.ά) που φυλάσσονταν σε πρώην επαγγελματικούς η εμπορικούς χώρους, (κυρίως παλιά καταστήματα), οι οποίοι καταστράφηκαν μαζί με το

Γράφει ο Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

05 Leandros Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος" και των συνεπειών αυτής.

 Ανθρώπινο δυναμικό & μηχανήματα, των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην διαχείριση των επιπτώσεων, εκτάκτων καιρικών φαινομένων, βρίσκονται σε σημεία που ο σχεδιασμός επιβάλει, ώστε όταν απαιτηθεί ο πολίτης να νιώσει ασφαλής.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα