Ela na paiksoume

Koumpouriana

30 - 05 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 197 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

SYRIZA Orizontio Οι πρώτες εκλογές ανέδειξαν απροσδόκητα νικήτρια τη ΝΔ και ηττημένο το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για τις δεύτερες εκλογές το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα ήταν σαφές: Ανασυγκρότηση, ενότητα, μάχη. Και στη μάχη της 25ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας και στη νέα γενιά. Η συνολική αποτίμηση της παρουσίας του κόμματος θα γίνει μετά. Άλλωστε, η κάλπη στις δεύτερες εκλογές παραμένει άδεια.

 Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δώσαμε και σαν ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μουζακίου ένα δυνατό και έντιμο αγώνα, με κινητοποίηση των μελών μας, που ανταποκρίθηκαν - και σε τοπικό επίπεδο - στην πρόσκληση για συστράτευση, αψηφώντας, σειρήνες, φόβο και υποσχέσεις.

001 Lyros Thanasis Ευχαριστώ τον ΤΣΑΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ, από τα Ελληνικά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου

 Ο Κώστας Τσαφώνιας δήλωσε:

 Ο Δήμο μας είναι στη χειρότερη κατάσταση. Τα χωριά μας βρίσκονται σε συνεχή εγκατάλειψη και όλα τα χρόνια κανένας δεν ασχολήθηκε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

 Όπως πάμε, θα φύγουν όλοι οι συνδημότες μας για άλλα μέρη, για να βρουν μία εργασία να επιβιώσουν.

 Εγώ εργάζομαι στο χώρο της εστίασης και στον τόπο μας ζω κάθε μέρα τις συνέπειες στην ανεργία των

001 Tsiaples Anastasios Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, εύχεται καλή δύναμη σε κάθε μαθήτρια και μαθητή των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ, που ξεκινά τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, γιατί τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα παιδείας, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα.

 Ο δρόμος της ζωής για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την γνώση, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας

01 Logo Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας συμμετέχουν στο προληπτικό οδοντιατρικό πρόγραμμα “DENTIST pass”.

 Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον οδοντίατρό τους.

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Ο Γραμματέας

Νικόλαος Πετράνης

Σχετ. άρθρο με περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ.

05 Logo Prasino melos prasino k mov ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ: Προτάσεις των Πράσινων για τρένο που να μας πηγαίνει σε ένα βιώσιμο μέλλον, με ασφάλεια

 Για τον πράσινο χώρο, το τρένο, ο σιδηρόδρομος, είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό μέσο μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών.

 Για τους Πράσινους, το τρένο είναι το πιο χειροπιαστό εργαλείο για τη μετάβαση σε μια Ελλάδα αποκεντρωμένη, με ισότιμα ανεπτυγμένες όλες τις πόλεις και περιφέρειές της, μια χώρα όπου οι απλοί πολίτες ευημερούν, το φυσικό περιβάλλον προστατεύεται και η δημοκρατία ενισχύεται.

 Το τρένο μπορεί κάλλιστα να γίνει η Ελλάδα στα καλύτερά της. Δεν είναι τυχαίο ότι οι χώρες με τα πιο ανεπτυγμένα και φιλικά στον πολίτη σιδηροδρομικά συστήματα, συνήθως είναι και οι πιο δημοκρατικές, πλουραλιστικές και ελκυστικές χώρες.

    Κύριε περιφερειάρχη

001 Laiki Sispirosi Thessalias Μετά το προδιαγεγραμμένο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, όπου έχασαν την ζωή 57 συνάνθρωποί μας και κάτω από την απαίτηση του λαού που συμμετείχε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για την τιμωρία όλων των πραγματικών ενόχων, αλλά και την λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφάλειας στις σιδηροδρομικές μεταφορές, ανακοινώσατε στο Περιφερειακό Συμβούλιο (6/4/23), ότι προτείνατε στο Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών και στον ΟΣΕ, να γίνει προμελέτη υπογειοποίησης ενός τμήματος 1.300 μ. των σιδηροδρομικών γραμμών της Λάρισας, μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Αγιάς, με τη μέθοδο cut and cover (εκσκαφή και επανεπίχωση),

001 Lyros Thanasis Ευχαριστώ την ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΛΑ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

   

 Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

 Γνώρισα τον αξιόλογο Δικηγόρο και υποψήφιο Δήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου, κ. Θανάση Λύρο, και συζητώντας μαζί του κατάλαβα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία αλλά και προσφορά στον τόπο, χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για να λάβει την στήριξη των συμπολιτών μας.

Γράφει ο Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

02 Koutsoxristos Theod Spiros Τον Όσιο Ιωάννη Ρώσσο τον Ομολογητή πανηγύρισε 26 και 27 Μαΐου 2023, το Ιερό Παρεκκλήσιο της Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης - Αττικής.

 Την Παρασκευή 26 Μαΐου στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγίου Θωμά, Δερβενοχωρίων και Τανάγρας π. Γεώργιος Μανωλόπουλος.

 Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής (Σάββατο 27 Μαΐου), ο π. Μελέτιος Στάθης, κτήτωρ της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων, ανέφερε στο λόγο του, <<ότι ο Χριστός, το ανθρώπινο σώμα που έλαβε με την σάρκωσή Του, το ανέστησε με την Ανάστασή Του και με την Ανάληψή του το ανέβασε ψηλά - πολύ ψηλά.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

028 Mnimosino Dimou Strgiou 40 μέρες μετά την εκδημία του Δήμου Στεργίου (95 ετών) το Καταφύλλι και τα περίχωρα τίμησαν τη Μνήμη του στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο ορεινό Καταφύλλι Αχελώου Αργιθέας.

 Πάνω από 120 ενορίτες - πατριώτες.

 Χοροστάτησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Κατσινούλας με ιεροψάλτες τον Βάϊο Νάνο και Δημήτριο Τσίνα.

 Η οικογένεια παρέθεσε καφέ και γεύμα.

 Αιωνία η Μνήμη του αγαπητού Δήμου και συζύγου του Αντιγόνης (93 ετών).

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης

02 Mixailidis Dimitrios Την Πέμπτη, 25/5/2023, η ΠΕΕΕΒ-Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών & Εξαγωγέων Βάμβακος παρέδωσε επιταγή οικονομικής ενίσχυσης των σεισμοπλήκτων (6/2/2023, Τουρκίας) στον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη.

 Ο κ. Αντώνης Σιάρκος, πρόεδρος της ΠΕΕΕΒ, εκ μέρους των πλέον των 40 μελών της ΠΕΕΕΒ, παρέδωσε την επιταγή των 91.500€ στον κ Serkan Gedik, Πρόξενο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη, στο Προξενείο (Αγ. Δημητρίου 151) παρουσία της κας Κατερίνας Τσαπικίδου, Διευθύντριας Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών (έδρα Θεσσαλονίκη) και του κ Αλέξανδρου Αντωνιάδη, από την Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων του Υπ. Εξωτερικών

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_358.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Μαΐου 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα