Ela na paiksoume

Koumpouriana

24 - 05 - 2022
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 238 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Tsirogianni Elli Το μήνυμα της ημέρας είναι επίκαιρο. Η γυναίκα αποτελεί την πραγματική μαχήτρια της ζωής, δίνοντας καθημερινούς αγώνες μέσα από πολλαπλές της ιδιότητες ως μάνα, εργαζόμενη, σύζυγος, φίλη, αδελφή, ισότιμο μέλος της κοινωνίας.

 Η 8 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, συμβολίζει τους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματά τους, είναι ημέρα αποτίμησης των κατακτήσεών τους και αφετηρία νέων στόχων για την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας των δυο φίλων. Η γυναίκα προικισμένη με απίστευτη δύναμη και αντοχή, πάλεψε σκληρά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για να κατακτήσει όσα κατέκτησε.

 Οι γυναίκες της ΑΡΓΙΘΕΑΣ, γυναίκες αγρότισσες, ταλαιπωρημένες ξυπνούσαν από άγρια χαράματα, να

06 Xristougenniatikes efxes Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων εύχονται στα μέλη τους και στους απανταχού Αργιθεάτες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

 Η γέννηση του Θεανθρώπου στον κόσμο, είναι και για εμάς, μια ευκαιρία τη χρονιά αυτή ν’ αρχίσουμε μια καινούρια ζωή, αναγνωρίζοντας, ομολογώντας και ζητώντας με πίστη να έρθει στη ζωή μας ο Χριστός και να μας χαρίσει την εσωτερική γαλήνη, το φως της πίστεως και την Πανανθρώπινη αγάπη και ειρήνη.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Έλλη Τσιρογιάννη

Pano Sillogou Αγαπητά μέλη,

 Φίλες και φίλοι του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων, φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμη χορευτικής περιόδου ας πούμε, γιατί το 2020 και 2021 δεν μπορέσαμε λόγω του covid-19 πραγματοποιήσουμε πολλές Εκδηλώσεις.

 Βέβαια ο Σύλλογος Τρικάλων στις 24-04-2021 πραγματοποίησε ‘’Διαδικτυακή Ημερίδα’’ με μεγάλη επιτυχία για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 Δεύτερη κίνησή μας ήταν να συμπαρασταθούμε στους σεισμοπαθείς του Ζάρκου Τρικάλων.

04 Efxes gia to Pasxa

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων εύχονται στους απανταχού Αργιθεάτες

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

“Αντάμωμα Απανταχού Αργιθεατών”

03 Tsirogianni Elli Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 Η εκδήλωσή αυτή συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται για την έξοδο του Μεσολογγίου ‘’το Σάββατο του Λαζάρου του 1826.’’

 Στις 24-04-2021 ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων πραγματοποίησε Διαδικτυακή Ημερίδα. Αργιθεάτες απ’ όλη την Ελλάδα, ακόμη και από την Αμερική παρακολούθησαν την εκδήλωση του Συλλόγου. Ήταν ένα Διαδικτυακό Αντάμωμα πολύ συγκινητικό γιατί ανταμώσαμε, συνομιλήσαμε, δώσαμε πολλές ευχές ο ένας στον άλλον για καλό Πάσχα.

02 Hmerida 24 4 2021 Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Πανελλήνιο εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

 Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, ώρα 6 - 8 μ. μ., θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και για τους απανταχού Αργιθεάτες και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες εισηγήσεις:

  • Εισήγηση κ. Κουτή Ξενοφώντα: Το Αρματολίκι των Αγράφων
  • Εισήγηση κ. Νταβαρίνου Παναγιώτη: Η Επανάσταση στο Αρματολίκι των Αγράφων και στην Αργιθέα.

 Ο συντονισμός και η παρουσίαση θα γίνει από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Έλλη Τσιρογιάννη.

Tsirogianni Elli Η 8 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας συμβολίζει τους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματα τους.

 ΟΙ γυναίκες απ’ όλες τις χώρες του κόσμου θα γιορτάσουν αυτή τη Διεθνή μέρα για να προβάλουν τις ιδιαίτερες διεκδικήσεις τους κα να αγωνιστούν για ένα ευτυχέστερο μέλλον.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι ο τόπος που γεννήθηκε το γυναικείο κίνημα. Ένας σκληρός αγώνας για τα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία και γενικά στη ζωή τους, ξεκίνησε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

 Από το Παγκόσμιο κίνημα επηρέασε και την Ελλάδα. Η θέσει της γυναίκας στην κοινωνία αναβαθμίστηκε. Το 1952 οι Ελληνίδες γυναίκες απέκτησαν το δικαίωμα να ψηφίζουν στις εκλογές δημοτικές και βουλευτικές και

Γράφει η Έλλη Τσιρογιάννη

01 Stous sismopliktous Στις 6 Μαρτίου 2021 η πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη και το μέλος του Δ. Σ. Σιαματάς Χάρης επισκέφθηκαν τους κατοίκους στο χωριό Ζάρκο που πλήγηκαν από το σεισμό.

 Χωρίς καμία σκέψη το Δ. Σ. του Συλλόγου, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα πήρε την απόφαση να συμπαρασταθεί εμπράκτως στους πληγέντες.

 Διέθεσε λοιπόν μια σημαντική ποσότητα εμφιαλωμένων νερών για τις ανάγκες που προέκυψαν από τους σεισμούς.

Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0577.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα