24 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

01 image002

Του Δημήτρη Ι. Κατσούλη
-
 Η απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα το περιφερειακών και δημοτικών εκλογών είναι στο επίκεντρο του κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ που διεξάγεται το διήμερο 18-19 Απριλίου 2018 στην Αθήνα.

 Η απλή αναλογική είναι άλλωστε η αιχμή του δόρατος στο νομοσχέδιο με το οποίο επιφέρει την δική της μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση η Κυβέρνηση και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ με το brand name «Κλεισθένης1», ομώνυμο του παλαιότερου Προγράμματος διοικητικής μεταρρύθμισης των Κυβερνήσεων Σημίτη.

Γράφει η Μαριάννα Αποστόλου

08 Epitafios I N Ag Dimitriou Krinitsas Μεγάλη Παρασκευή σήμερα ημέρα πένθους. Η καμπάνα χτυπά θλιμμένα από το πρωί. Οι νοικοκυρές άφαντες πενθούν. Περιμένουν τα αγόρια να τραγουδήσουν: Σήμερα μαύρος ουρανός… συζητώντας με τον πατέρα μου Θεόδωρο Αποστόλου γυρίσαμε λίγο στα παλιά στα παιδικά του χρόνια και η μία κουβέντα έφερε την άλλη. Έτσι αποφάσισα να πάρω μολύβι και χαρτί να καταγράψω όσα συνέβαιναν Μεγάλη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Ιταλογερμανικής κατοχής 1941-1944 στο χωριό μου, την όμορφη Κρηνίτσα.

Οι αγρυπνίες των Χριστιανών - οι αγρυπνίες των παιδιών στην Αργιθέα

Γράφει ο Μενέλαος Παπαδημητρίου

01 Pasxa Lagkadi Anthiroy 1984 H Θέωση του κάθε Χριστιανού επέρχεται ιδιαιτέρως τη Μεγάλη Εβδομάδα με τις αγρυπνίες που έχουν ξεχωριστό και κατανυκτικό χαρακτήρα ώστε η ψυχή ημών των Χριστιανών να έρχεται και μέσω των Παθών του Θεανθρώπου Χριστού κοντά - κοντά με το Θεό.

 Όπως δε γράφει ο Άγιος Ιωάννης ο Συναΐτης «Ο άγρυπνος οφθαλμός εξήγνισε τον νου, ενώ ο πολύς ύπνος επώρωσε την ψυχή».

Του Δημήτρη Παπακώστα
D Papakostas Συνήλθε, όπως προβλέπεται, το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στη Λάρισα, στις 30/3/2918, σε Ειδική Συνεδρίαση ενώπιον φορέων και πολιτών με θέμα τον Ετήσιο Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας.

 Το πρόσημο είναι θετικό κατά κοινή παραδοχή.

 Ο αντικειμενικός παρατηρητής βλέπει προσπάθεια, έργα, καινοτόμα σκέψη, άριστη συνεργασία Αιρετών Περιφέρειας με όλες τις Υπηρεσίες και τα Στελέχη, Αντιπεριφερειών και Κέντρου.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
T1_40.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα