Ela na paiksoume

Koumpouriana

30 - 05 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 212 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

 Η ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ έχει διαδραματίσει διαχρονικά, δίχως καμία αμφιβολία, τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ορεινή μας περιοχή. Αποτέλεσε τον πραγματικό στυλοβάτη κάθε οικογένειας στο δυσπρόσιτο τούτο τόπο.

 Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως υπήρξε για τις επόμενες γενιές ο φάρος παραδειγματισμού, το πιο οικείο πρόσωπο υποδειγματικής αντιμετώπισης κάθε κακουχίας, η αστείρευτη πηγή έμπνευσης για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των δυσκολιών.

 Αν προσμετρήσει κανείς και τις επικρατούσες συνθήκες κατά τις περασμένες ιδίως δεκαετίες στην κακοτράχαλη γενέθλια πατρίδα, αυτονόητα μπορεί ευλαβικά να αντιληφθεί το μέγεθος της προσφοράς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων στη δημόσια συνεδρίαση δια ζώσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα: 1ο

5η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.

Εισηγητής:

Αντιδήμαρχος Πούλιος Χαράλαμπος

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Εισήγηση για 5η Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2023.

Θέμα:2ο

Εισήγηση για Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας.

Δελτίο τύπου Δ. Αργιθέας

005 Marathon Nationals Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας, θα δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM), στις κατηγορίες Elite και Masters Ανδρών, και Γυναικών.

 Το Πετρίλο, αποτελεί ιστορική έδρα του Δήμου Αργιθέας, πρόκειται για ένα χωριό, χτισμένο στα 1.160 μ., βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Καρδίτσας, και είναι από τα καλύτερα «μπαλκόνια» της περιοχής με θέα, πλούσια βλάστηση, και γραφικά σπίτια. Η εκκίνηση του περιπετειώδη αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μarathon, θα δοθεί από την κεντρική πλατεία, μπροστά από την ιστορική εκκλησία του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μάγειρος στις 10:00 το πρωί. Εν συνεχεία

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων στη δημόσια συνεδρίαση δια ζώσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

003 Orkomosia Voithia sto spiti Δικαιώθηκαν μετά από πολύχρονο αγώνα και ορκίστηκαν οι 4 εργαζόμενες του Δήμου Αργιθέας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

 Ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα η Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 για τις 4 εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αργιθέας, καθώς, ύστερα από έναν πολύχρονο αγώνα δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν.

 Η σχετική οριστική απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ προ ολίγων ημερών.

 Την ορκωμοσία τέλεσε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο οποίος ευχήθηκε στις εργαζόμενες υγεία και δύναμη, καθώς επίσης τις ευχαρίστησε για τη σπουδαία συνεισφορά τους, την πολύτιμη διαχρονική προσφορά

3/4/2023 - κοινό δελτίο τύπου

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΑΦΩΝ

 Με την αριθ. 26650/23.3.2023 απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (αριθ.2032 ΦΕΚ 31/3/2023), συστάθηκε η Επιτροπή Καθοδήγησης και Ομάδας Συντονισμού για την ΟΧΕ «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων» (ΕΑΠΑ).

 Σκοπός του φορέα είναι η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΕΑΠΑ», η παρακολούθηση και συντονισμός της εφαρμογής του προγράμματος, καθώς και τυχόν απαραίτητες προσαρμογές που ενδεχομένως απαιτηθούν κατά την υλοποίηση και την διασφάλιση της συγχρηματοδότησης και συνέργειας μεταξύ των χρηματοδοτικών μέσων.

Dimarxio DSC 0218 Ιστορική στιγμή για το Δήμο Αργιθέας καθώς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 η ορκωμοσία 3 νέων μόνιμων υπαλλήλων.

 Πρόκειται για επιτυχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ, οι οποίοι αποτελούν, ουσιαστικά, τους πρώτους προσληφθέντες στο Δήμο Αργιθέας ύστερα από 14 χρόνια.

 Οι 3 νέοι επιστήμονες που ορκίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα είναι ο κ. Ζιώγας, η κα Κλάρα και η κα Αργυρού, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ορκιστεί και η τέταρτη υπάλληλος.

 Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου καλωσόρισε και επίσημα τα νέα μέλη της "οικογένειας" του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ανθηρού και τους ευχήθηκε μια

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_273.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Μαΐου 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα