Koumpouriana

03 - 08 - 2020
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 437 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Ενημέρωση από το Δήμο Αργιθέας

21 Provlima nerou sta Vragkiana Το βράδυ της Παρασκευής 31.7.2020 παρουσιάστηκε αιφνιδίως σημαντικό πρόβλημα σε κεντρική πηγή υδροδότησης στην Τ.Κ. Βραγκιανών, καθώς διαπιστώθηκε ολική διακοπή ροής νερού.

 Ο Δήμος Αργιθέας από την πρώτη στιγμή ενήργησε αποφασιστικά προκειμένου να εξευρεθεί λύση. Στην πηγή "Άμπλας" έσπευσαν και έμειναν έως πολύ αργά οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσιατσιάνης και Μπάμπης Πούλιος, μαζί με τον Πρόεδρο και τους Τοπικούς Συμβούλους Βραγκιανών, εργαζόμενους του Δήμου, εξειδικευμένα συνεργεία ιδιωτών και εθελοντές.

 Αμέσως ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, ο οποίος δήλωσε πως θα παρέχει κάθε βοήθεια όπου χρειαστεί.

20 KEPLive Ο Δήμος Αργιθέας μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, καθώς εντάχθηκε στους πρώτους 38 Δήμους της χώρας οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πολίτες και με τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος mykeplive.

 Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό, μέσω της ενιαίας διαδικτυακής πύλης του Δημοσίου gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

 Χρησιμοποιώντας τη νέα αυτή πλατφόρμα, οι πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης από κινητό ή υπολογιστή θα μπορούν να διεκπεραιώσουν αρκετά αιτήματά τους χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στο ΚΕΠ.

19 Vragkiana apantisi se Papakosta Ο Αντιδήμαρχος, κ. Ηλίας Τσιατσιάνης, επικοινώνησε με το katafylli.gr μετά τη δημοσίευση άρθρου του κ. Δημήτρη Παπακώστα για την κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων (Βραγκιανά Αχελώου: Η Φύση καρποφορεί! Η τοπική εξουσία... αργεί!) το οποίο χαρακτήρισε αναληθές.

 Για την απόδειξη των ισχυρισμών του μας απέστειλε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, με ημερομηνία λήψης 21 Ιουλίου 2020.

18 Synantisi me yfypourgo Paideias ka Zaxaraki Αντιπροσωπεία από το Δήμο Αργιθέας, αποτελούμενη από το Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου, τον Αντιδήμαρχο Μπάμπη Πούλιο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Γραμμένο παρέστη σήμερα στο Αρσάκειο Σχολείο προκειμένου να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια κα Μαρία Θεοδωρέλου για τη συγκινητική ενέργεια της μαθητικής κοινότητας του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού (Κλασικού) να προβεί στη δωρεά καινούριου ηλεκτρονικού υπολογιστή και λογοτεχνικών βιβλίων προς τους μαθητές των σχολείων της Αργιθέας.

 Κατά την παράδοση παραβρέθηκε επίσης η τ. Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού - Δασκάλα Όλγα Μπαντή η οποία είχε αναλάβει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα την επικοινωνία και τα διαδικαστικά ζητήματα.

17 Livanios Stergiou Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Θοδωρή Λιβάνιο προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Αργιθέας.

 Οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ "Αντώνης Τρίτσης", οι δυνατότητες ανάδειξης της περιοχής μέσα από την ορεινότητα, οι επικείμενες αλλαγές στο νέο κώδικα Δήμων ήταν ορισμένοι από τους άξονες οι οποίοι τέθηκαν κατά τη σύσκεψη.

 Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δρομολογήθηκε η επίλυση αρκετών διοικητικών θεμάτων.

01 Sinegrasia KEDE k lp Την Παρασκευή 10 Ιουλίου επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας.

 Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας έγινε στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση, που διοργάνωσε η κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, στο αμφιθέατρο «Παναγής Παναγιωτόπουλος» της σχολής.

 Το σύμφωνο υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου Δημήτριος, δήμαρχος Τρικκαίων, ο κοσμήτωρ

Dasos elata Πολυμελής αντιπροσωπεία του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφθηκε το Δήμο Αργιθέας προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων σε πολλά επίπεδα.

 Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Πούλιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γραμμένος υποδέχθηκαν τους καθηγητές και τους ξενάγησαν σε πολλά σημεία με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ. καθώς και με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55 τ. Α΄ και την αριθ. 163 με αριθ. πρωτ. 33282/29-5-2020 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

6η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Θέμα:2ο

Έγκριση απόφασης Δημάρχου 89 / 2020 για την κατεπείγουσα εκτέλεση υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 1 εδάφιο δ1. Ν. 3852/2010

Anthiro Ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσα θεωρώ και καταγγέλλω ως συκοφαντική για το Χωριό μας - το Ανθηρό και για την Αργιθέα ολόκληρη την ψευδή είδηση που περιφέρεται εδώ και πέντε μέρες για δήθεν κρούσμα κοροναϊού στο Ανθηρό.

 Την αλήθεια της μη ύπαρξης κρούσματος υποχρεούμαι να την ανακοινώσω στους Ανθηριώτες και στους Αργιθεάτες και σε όλον τον κόσμο για ενημέρωση - το ίδιο θα έπραττα και σε θετική περίπτωση - ώστε να εφησυχάσει ο κόσμος μας και να μην προβληματίζονται να ανεβαίνουν στο Χωριό μας, στα σπίτια τους για καλοκαίρι.

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα