Ela na paiksoume

Koumpouriana

20 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 Festival Thessalonikis Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών πάει ... Μέγαρο!

 Μετά από το επιτυχημένο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall, σειρά έχει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών στη Θεσσαλονίκη!

 Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος λοιπόν, προκηρύσσει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 Στο φεστιβάλ μπορούν να πάρουν μέρος Φιλαρμονικές Μπάντες, πολυφωνικές Χορωδίες, καθώς και κάθε είδους Ορχήστρες. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου του 2018.

 Για πληροφορίες και συμμετοχές απευθυνθείτε είτε στα e-mail του Σ.Φ.Χ.Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ιστοσελίδα του Σ.Φ.Χ.Ε. http://philharmonic6.webnode.gr καθώς και στη Γραμματεία του Συνδέσμου 6981308672 & 6984913987.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_030_CIMG3391.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα