Koumpouriana

16 - 06 - 2021
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 279 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

05Ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος απεύθυναν τους παρακάτω χαιρετισμούς με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για το φεστιβάλ των Λιμνών στο Νομό της Καρδίτσας.

Το Φεστιβάλ των Λιμνών οργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με συνδιοργανωτές: Το Δήμο Καρδίτσας, το Δήμο Σοφάδων, το Δήμο Λιμνης Πλαστήρα, το Δήμο Μουζακίου, το Δήμο Παλαμά, το Δήμο Αργιθέας, το Σύλλογο Κερασιωτών Ν. Καρδίτσας, το Σύλλογο Λαμπεριωτών Ν. Καρδίτσας, το Σύλλογο Στεφανιωτών “Η ΙΤΙΑ” και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού:

AgorastosΤο Φεστιβάλ Λιμνών διεξάγεται και φέτος αποδεικνύοντας ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός, στις ποικίλες του εκφράσεις, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό παράγοντα και να συμβάλει στην ανάπτυξη και την τόνωση της πραγματικής οικονομίας.

Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο πλέον θεσμό που αποτελεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον του τύπου, αλλά και τη θερμή ανταπόκριση των χιλιάδων επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν σε μια αυθεντική ελληνική γιορτή.

Ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν τις λίμνες Πλαστήρα, Σμοκόβου, Στεφανιάδας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές δημιουργίας και πολιτισμού σ’ έναν μοναδικά όμορφο τόπο και να γίνουν κοινωνοί σπουδαίων καλλιτεχνικών παραγωγών και πολιτιστικών προτάσεων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις που αποτελούν οάσεις πολιτιστικής δροσιάς για την θεσσαλική ύπαιθρο και που στόχο έχουν, όχι μόνο να αναδείξουν τον πολιτισμό ως ένα ζωντανό και ελπιδοφόρο κοινωνικό κεφάλαιο, αλλά και να ενθαρρύνουν την συνεργασία, την ανταλλαγή, την προσφορά και τη συμμετοχή, με γνώμονα το κοινό καλό και τη συνδιαμόρφωση της κοινωνίας που θέλουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Η πλούσια θεματική και οι εξαιρετικές συμμετοχές της διοργάνωσης, είμαι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσουν την επιδοκιμασία του κοινού, πράγμα το οποίο εύχομαι ολόθερμα.

Σας καλώ όλους στην καλοκαιρινή αυτή γιορτή πολιτισμού. Η παρουσία σας θα αποτελέσει πραγματική στήριξη της μοναδικότητας της περιοχής μας στον κορυφαίο τομέα του πολιτισμού.

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου:

V TsiakosΓια μια ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής μας το Φεστιβάλ Λιμνών. Πρόκειται για μια διοργάνωση που εξελίσσεται μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε δεκάδες περιοχές της Καρδίτσας και τυγχάνει μεγάλης απήχησης τόσο μεταξύ των Καρδιτσιωτών όσο και μεταξύ των πολλών επισκεπτών που αυτό το διάστημα βρίσκονται στην περιοχή μας. Ως Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας πάντα στηρίζουμε τον πολιτισμό καθώς πιστεύουμε πως δίνει τη δυνατότητα, σε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να «αποδράσουν» έστω και προσωρινά, από τα προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

Από την πλευρά μας έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε το θέαμα και η ποιότητα των εκδηλώσεων που θα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να είναι υψηλού επιπέδου. Έτσι και φέτος επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τοπικούς καλλιτέχνες, μουσικά και θεατρικά σχήματα, γιατί πιστεύουμε πως η προσπάθεια και η προσφορά τους είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Επίσης δεν λείπουν και οι συνεργασίες με καλλιτεχνικά σχήματα πανελλαδικής εμβέλειας.

Είμαστε βέβαιοι πως και η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία όπως συνέβη και κατά τα προηγούμενα έτη, καθώς η εμπειρία έχει δείξει ότι κάθε χρόνο το φεστιβάλ συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο αριθμό θεατών, που εξελίσσονται σε φανατικούς φίλους της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα