Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

06 Agiasmos sta sxoleia 2017 2018Χωρίς προβλήματα και με τις απαραίτητες παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες να έχουν ολοκληρωθεί, ξεκίνησε η χρονιά για μαθητές κι εκπαιδευτικούς στο Δήμο Αργιθέας.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός με τις ευχές της Δημοτικής Αρχής για γόνιμο και δημιουργικό σχολικό έτος.

Στο Δήμο Αργιθέας λειτουργούν, τρία δημοτικά σχολεία (Ανθηρό, Αργύρι και Πετρωτό) και ένα νηπιαγωγείο, στο Ανθηρό.

Η συρρίκνωση του μαθητικού πληθυσμού είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αποδεικνύει ότι η ύπαιθρος γηράσκει. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην Δημοτική Ενότητα της Αν. Αργιθέας, δεν λειτουργεί καμία σχολική μονάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ελπιδοφόρο είναι όμως ότι στο Ανθηρό επαναλειτουργεί το Νηπιαγωγείο με τρία νήπια.

«Καλή και δημιουργική χρονιά» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αργιθέας Λάμπρος Τσιβόλας, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τονίζοντας ότι η άρτια λειτουργία των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Στις σχολικές μονάδες ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις ενώ με μέριμνα της σχολικής επιτροπής όλα τα σχολεία έχουν συντηρηθεί και εξοπλιστεί με τα αναγκαία...

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για μία ακόμη χρονιά την Δ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την συνεργασία που υπάρχει με στόχο την στήριξη και την ομαλή λειτουργία των σχολείων της περιοχής».

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_355.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα