Ela na paiksoume

Koumpouriana

02 - 05 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

00 Koniaris Georgios Εάν στην προσπάθειά σου να ξεκαθαρίσεις ότι τηρείς με ευλάβεια τη δημοκρατική αντιπαράθεση είναι να προσβάλλεις τους πολίτες και να χρησιμοποιείς τις τοποθετήσεις τους για να ρίξεις πολιτική λάσπη στους πιθανούς πολιτικούς αντιπάλους σου μάλλον κάτι κάνεις λάθος!

 Όταν επικαλείσαι μεγάλους πολιτικούς άνδρες θα πρέπει να σου πω, αν και μικρότερος σου, πως οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες ξέρουν και να ζητούν συγγνώμη όταν προσβάλλουν και όταν κάνουν λάθη! Όπως έχω προαναφέρει εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν απαντώ με πολιτικό λόγο όπως κάνεις εσύ. Είναι

 Όπως έχω προαναφέρει εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν απαντώ με πολιτικό λόγο όπως κάνεις εσύ. Είναι
προφανές ότι με τις δηλώσεις σου με έθιξες και επί προσωπικού γι΄ αυτό και σου απάντησα επί προσωπικού, πράγμα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα με αναγκάσεις να κάνω ως προς το πρόσωπό σου. Συνεχίζεις με τη δεύτερη δήλωσή σου να παραπληροφορείς. Δε βγαίνει από πουθενά ότι εγώ ζήτησα συγγνώμη, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, εξακολουθώ να ισχυρίζομαι την άποψή μου, ως αναφαίρετο δικαίωμά μου άλλωστε, και σαφώς οι τοποθετήσεις μου δεν αφορούν τους πάντες. Η πολιτική σου σκέψη προφανώς δε σε αφήνει να δεις τους πολίτες κατάματα ούτε να διαβάσεις το γραπτό τους λόγο και να είσαι ειλικρινής ως προς αυτά που γράφονται. Σου παραθέτω παρακάτω τις δηλώσεις μας μήπως και καταλάβεις ποια είναι η πραγματικότητα. Επίσης, δεν κατανοώ πως αυτοπροσδιορίζεσαι ως συνήγορος υπεράσπισης όλων των Κοινοταρχών, Αντιπροέδρων, Δημάρχων, Αντιδημάρχων που "διοίκησαν" τα τελευταία πενήντα, τουλάχιστον, χρόνια τα χωριά της ορεινής Αργιθέας και να θυσιάζεσαι στο βωμό των συναδέλφων, των συνεργατών και των αντιπάλων σου. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

 Και, τέλος, κλείνω κάθε προσωπική διαμάχη την οποία εσύ ξεκίνησες ρίχνοντας τοξικό δηλητήριο απέναντί μου και θα ήθελα να γνωρίζεις ότι στη ζωή μου δεν ενδιαφέρθηκα για την πολιτική αλλά για τον πολιτισμό, τον οποίο προσπαθώ να ακολουθώ και να μεταλαμπαδεύω μέσα από το, απειροελάχιστο, δικό μου μετερίζι. Θα σου πρότεινα να έρθεις κι εσύ κοντά στον πολιτισμό γιατί όπως λέει κι ο ποιητής «όπου ακούς τραγούδια να πηγαίνεις, οι κακοί δεν τραγουδάνε».

 Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και να αντέχεις και σου δηλώνω ότι ούτε εγώ πικραίνομαι, ούτε κρατάω καμία κακία.

Κόνιαρης Γιώργος

--------------------------------

 Δήλωση Γ. Θ.Κ.

 <Τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια, “διοικούν” άνθρωποι ακατάλληλοι, χωρίς αγάπη για τον τόπο τους και με μόνο γνώμονα το προσωπικό τους όφελος και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες . “Διοικούν” ακόμη και σήμερα, με απόλυτο συντηρητισμό και φοβούμενοι το νέο, το καινούριο>.

 Δήλωση Δ. Παπακώστα

 * Από το 1960 και μετά, σύμφωνα με τις απόψεις του Γ. Θ. Κ. - γνωστού σκληρού υποστηρικτή του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, με ιδεοληψίες και δογματισμό - όλοι όσοι διοίκησαν τα χωριά της ορεινής Αργιθέας, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Αντιπρόεδροι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Δ.Σ., ήταν:

 Δήλωση Γ.Θ.Κ.

 <Πραγματικά η ανάρτησή μου είναι αυτό που πιστεύω και χωρίς αυτό να είναι απόλυτο για όλους όσοι πέρασαν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκ του αποτελέσματος όμως φαίνεται ότι αυτοί που ήταν κατάλληλοι και με αγάπη για τον τόπο τους ήταν ελάχιστοι. Ζητώ συγγνώμη αν με τις απόψεις μου αδικώ κάποιους αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται «ο έχων τη μύγα μυγιαζέτω»!>

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_086.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα