Koumpouriana

16 - 06 - 2021
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 308 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

DSC08569Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων με πλήρης απαρτία μελών.

Τις εργασίες της Συνέλευσης συντόνισε το προεδρείο με πρόεδρο τον κ. Κωτή Γεώργιο ,δάσκαλο και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, τον κ. Ηλία Παπαδήμα Δάσκαλο και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου (Γραμματέας) και την Ευτυχία Καρανίκα δασκάλα (Μέλος).

Μετά την παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη, έγινε ο Οικονομικός απολογισμός από τον πρόεδρο της Εξελεκτικής Επιτροπής κ. Γεώργιο Οικονόμου.

Δόθηκαν πολλά- πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου από τους παρευρεθέντες και ενέκριναν ομόφωνα τα πεπραγμένα. 

Καλωσόρισμα - Διοικητικός απολογισμός από την Πρόεδρο κ. Έλλη Τσιρογιάννη 

DSC08562Αγαπητοί πατριώτες

Σας καλωσορίζω στη σημερινή μας συγκέντρωση και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση του Δ. Σ. του Συλλόγου. Όλα τα μέλη του Δ. Σ.,τη χρονιά που πέρασε, προσπάθησαν να ανταποκριθούν στο έργο τους και να κρατήσουν ένα Σύλλογο δραστήριο και αποτελεσματικό.

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε πολύ σημαντικές, και επιπέδου εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες διατηρούμε τα ήθη και έθιμα της Αργιθέας, την παράδοσή μας και κάνουμε γνωστή την Αργιθέα με την ξεχωριστή ιδιομορφία στα τραγούδια, τους χορούς, την πολιτιστική της κληρονομιά μέσα στην Τρικαλινή κοινωνία.

Ως Συμβούλιο διαθέσαμε και κόπο και χρόνο, για να πραγματοποιήσουμε τους σκοπούς του Συλλόγου μας. Όλοι μας εθελοντικά σταθήκαμε άξιοι συνεχιστές του έργου του Συλλόγου.

Ο απολογισμός δραστηριοτήτων του Συλλόγου το 2015-2016 ως εξής:

21-11-2015

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων πραγματοποίησε εκδρομή στο Μοναστήρι στην Παναγία Κατουσιώτισσα Αργιθέας εν όψει της εορτής της τα ‘’Εισόδεια της Θεοτόκου’’. Με ένα κατάμεστο λεωφορείο και πολλά Ι. Χ αυτοκίνητα επισκεφθήκαμε το Μοναστήρι και προσκυνήσαμε την άγια Εικόνα της Παναγίας.

26-11-2015

Το Δ. Σ του Συλλόγου προέβη στην κατασκευή μιας τραπεζαρίας για να γίνονται οι Συνελεύσεις.

30-11-2015

Το Δ. Σ του Συλλόγου φρόντισε κι έγινε επανίδρυση της Τράπεζας αίματος στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

8-12-2015

Πραγματοποιήθηκε Επιστημονική ομιλία στην αίθουσα του Συλλόγου με έγκριτους γιατρούς και με θέματα: Αιμοληψία - γρίπη - εμβολιασμός.

19-12-2015

Το χορευτικό Ενηλίκων του Συλλόγου χόρεψε στο Μύλο των Ξωτικών.

16-01-2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός με δρώμενο τα ‘’ξεφλουδίσματα’’ του καλαμποκιού

31-01-2016

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα η κοπή της Βασιλόπιτας.

7-02-2016

Το χορευτικό ενηλίκων καλεσμένο από την Ενορία Μ. Κεφαλοβρύσου χόρεψε σε εκδήλωση απογευματινό της εκκλησίας για την ενίσχυσή της.

19-02-2016

Το χορευτικό ενηλίκων χόρεψε στην εκδήλωση ‘’κοπή πίτας’’ που διοργάνωσε το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων.

20-02-2016

Πραγματοποιήθηκε από το Δ. Σ. αγορά απαραιτήτων Παραδοσιακών αντικειμένων, όπως τάβλα-καρεκλάκια, καθώς και μια μεγάλη Επιγραφή με την επωνυμία ‘’Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων’’.

6-03-2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απογευματινό του Συλλόγου με αθρόα προσέλευση των μελών.

25-03-2016

Με καμάρι και λεβεντιά και υπερηφάνεια τα χορευτικά του Συλλόγου μας έκαναν παρέλαση και καταχειροκροτήθηκαν.

31-03-2016

Η πρόεδρος και μέλη του Δ. Σ. παρευρέθηκαν σε σύσκεψη του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

17-04-2016

Η Πρόεδρος και η υπεύθυνη των χορευτικών παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ΠΟΑΣ στην Καρδίτσα.

24-04-2016

Επίσκεψη του Συλλόγου με το χορευτικό μας σε Σχολεία της Αργιθέας, Πετρωτό και Αργύρι εν όψει των εορτών του Πάσχα. Το λεωφορειάκι ήταν δωρεά από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ήταν μια σπουδαία εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά των Σχολείων της Αργιθέας που κρατούν Θερμοπύλες στα πάτρια εδάφη μας. Η εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο εδώ και 14 χρόνια και τα παιδιά την περιμένουν.

20-05-2016

Το χορευτικό μας πήρε μέρος στην εκδήλωση του Μ. Κεφαλοβρύσου για την ενίσχυση της Ενορίας του Αγίου Κων/νου και της Ελένης. Το χορευτικό μας παρουσίασε παραδοσιακά δρώμενα.

28-και 29-05-2016

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή του Συλλόγου στο Μεσολόγγι. Με ένα κατάμεστο λεωφορείο περάσαμε δύο μέρες αξέχαστες. Η εκδρομή αυτή του Συλλόγου έμεινε στις καρδιές όσων ακολούθησαν.

29-06-2016

Τα τρία χορευτικά τμήματα συμμετείχαν στην εκδήλωση του χορευτικού Ομίλου στο Στάδιο.

20-07-2016

Η πρόεδρος του Συλλόγου επισκέφθηκε χωριά της Αργιθέας και συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματά τους.

25-09-2016

Έγινε η έναρξη χορευτικών τμημάτων με αγιασμό για τη νέα χορευτική περίοδο 2016-2017.

Η πρόεδρος του Συλλόγου είναι υπεύθυνη διαδικτύου, μέσω του οποίου προβάλλει και αναδεικνύει το Σύλλογο και την Αργιθέα.

Αυτή ήταν η πορεία του Συλλόγου μας κατά το έτος 2015-2016 με πάρα πολλές δραστηριότητες. Θα ΄θελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσφορά τους στο Σύλλογο, το Νίκο Καλομπάτσο, το Βασίλη Μαναό, την Παναγιώτα Κωτή, την Σβεντζούρη Γεωργία, την Γιάννα Κωφού, και την Νίτσα τη Χάτου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αργιθεάτες και φίλους χορηγούς, που στηρίζουν το Σύλλογο επί σειρά ετών. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι να στηρίζουν το Σύλλογο, ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του Συλλόγου που με προθυμία μας βοηθούν σε κάθε εκδήλωση.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πατριώτες μας που μας προμηθεύουν συνέχεια παραδοσιακά αντικείμενα και ιδιαίτερα την κ. Ντίνα από το Κνίσοβο.

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί 21 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο ‘’MEMORIES HALL’’ (πρώην Αναμνήσεις) 4ο χ.λ.μ Τρικάλων – Καρδίτσας (Αγία Κυριακή).

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

(Από τις Εκλογές 27-11-2016)

1.Τσιρογιάννη Έλλη Πρόεδρος

2. Μαναός Βασίλειος Αντιπρόεδρος

3. Καλομπάτσος Νίκος Γραμματέας

4. Κωτή Παναγιώτα Ταμίας

5. Σβεντζούρη Γεωργία Υπεύθυνη στολών

6. Σιαματάς Χάρης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

7. Μαραγκιανός Σωτήριος Υπεύθυνος εκδηλώσεων

Εξελεγκτική Επιτροπή

1. Οικονόμου Γεώργιος Πρόεδρος

2. Κίσσα Σταυρούλα Γραμματέας

3. Αλεξίου Ελένη Μέλος

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα