Εκτύπωση
Ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρίλου και Σύλλογος Απανταχού Πετριλιωτών "Το Πετρίλο" καθιερώνουν την 13η Αυγούστου ως ημέρα «Πεζοπορίας στα Πετριλιώτικα βουνά και μονοπάτια

03 Pezoporia Μαζί με την ανακοίνωση για την καθιέρωση της ημέρας πεζοπορίας στα Πετριλιώτικα βουνά και μονοπάτια, οι δύο Σύλλογοι κάνουν γνωστό και το πρόγραμμα της φετινής (2021) πεζοπορίας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

 Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην πρώτη πεζοπορία στα Πετρίλια. Βουνά μη τουριστικά, ένας τόπος

ανεξερεύνητος, μαγικός με παρθένα φύση. Σας καλούμε όλους μικρούς και μεγάλους να έρθετε να ανακαλύψετε τις ομορφιές των βουνών μας, να τα αγαπήσετε και να μας βοηθήσετε να τα προστατέψουμε.

 Η επιστροφή στη φύση και η επαφή με τα βουνά μας δίνουν το αίσθημα ελευθερίας και ψυχικής ευφορίας. Επιβλητικές κορυφές, καταπράσινα δάση, πηγές με κρυστάλλινα νερά και αλπικά λιβάδια είναι φυσικοί θησαυροί ανεκτίμητης αξίας.

 Οι δυο σύλλογοι, Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρίλου και Σύλλογος Απανταχού Πετριλιωτών "Το Πετρίλο" από κοινού αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την 13 του Αυγούστου ως ημέρα πεζοπορίας στα Πετριλιώτικα βουνά και μονοπάτια!

 Για φέτος η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τα τρία σύνορα, συνεχίζουμε παλιομάνδρι, πυργάκο, Τσμι, κοκκινόλακα, Λάκο, Λεωνίδα, Κούλια και συνάντηση στο παλιοκλήσι. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής από το μονοπάτι Α17 Κολτσοσκούφι Βασιλάδες.

 Υπάρχει κι η επιλογή του αγροτικού δρόμου για όποιον θέλει να περπατήσει εκεί ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι υπάρχει κι η επιλογή αυτοκινήτου.

 Πληροφορίες:

 Στέλιος Καραμπάς 6977389874,

 Σωτήρης Λαθήρας 6975912886,

 Θανάσης Αποστ. Βασιλός 6973262388 και

 Βασιλική Κοιμτζίδου (Συνοδός Βουνού) 6977663453

 Συνάντηση στα «Τρία σύνορα» στις 8 π.μ.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr