12 - 02 - 2025
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

001 Lyros Thanasis Ευχαριστώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΓΕΝΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 Ο κ. Βαγενάς δήλωσε:

 Έχουμε από καιρό διαπιστώσει πως ο Δήμος μας πάει προς το χειρότερο, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας φροντίζουν για το καλό των πολιτών τους και δημιουργούν ανάπτυξη.

 Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, τον οποίον εμπιστεύομαι απόλυτα ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας σε πορεία ανάπτυξης και να ωφεληθούμε όλοι μας.

 Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι γνωστός στο Δήμο μας για την προσφορά του στον τόπο μας, έχει τις γνώσεις, ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, έχει την εμπειρία, το κύρος, την αποφασιστικότητα να φέρει αποτελέσματα που θα βοηθήσουν όλους μας.

 Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια μαζί μ’ αυτόν για Δήμαρχο να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Θ Λύρος - Δ Βαγενάς

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τελευταία άρθρα