Εκτύπωση

025 Episkepseis Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, στην Αθήνα, όπου μίλησε στους ετεροδημότες.

 Εκατοντάδες φίλοι του Κώστα Τσιάρα, σπουδαίες προσωπικότητες, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τίμησαν με την παρουσία τους τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, κάλεσε τους πολίτες στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, να υπερψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ, για να συνεχίσει απρόσκοπτα η χώρα την αναπτυξιακή της πορεία.

 «Η Ελλάδα χρειάζεται καθαρό ορίζοντα στην πορεία της και καθαρή λύση στην ηγεσία της. Και η λύση είναι μία:

Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ήταν το σαφές μήνυμα του Κώστα Τσιάρα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.

 Για το σπάνιο ήθος και το μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο του κ. Τσιάρα στο χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρθηκαν νωρίτερα στο σύντομο χαιρετισμό τους, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα απέστειλε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης.

 Επίσης, χαιρετισμό σε πολύ προσωπικό τόνο απεύθυναν ο Καρδιτσιώτης πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Κώστα Τσιάρα για την αμέριστη στήριξή του στην Καρδίτσα, καθώς και ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μάνος Στεφανίδης.

 Το παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα έδωσαν ακόμη μεταξύ άλλων:

 Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Γραμματέας Εργαζομένων της ΝΔ κ. Θεόδωρος Κόλλιας και δεκάδες στελέχη και μέλη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr