Ela na paiksoume

Koumpouriana

02 - 06 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Συνέντευξη του Λάζαρου Καραούλη στο Κρήτη FM 87,5

007 Karaoulis ston 87 5 Ο Λάζαρος Καραούλης υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη FM 87,5 είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου τόσο μια σειρά από ζητήματα της επικαιρότητας, όσο και να αναλύσει τις προτάσεις του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

 Αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη δήλωσε πως «με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο όλοι συνδεόμασταν με το τραίνο αυτό. Όχι μόνο για τους γνωστούς μας που μπορεί να είχαμε σε αυτό, αλλά διότι ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε μέσα στο τραίνο και εμείς.

 Και δημιουργεί γενικότερες ανησυχίες για την κατάσταση των συγκοινωνιών στη χώρα μας. Δεν μπορεί να βλέπουμε στον χάρτη που είναι το φαγητό μας ή το ταξί μας και όχι ένα τραίνο. Είναι απλά πράγματα αυτά που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας και είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν σε ένα δημόσιο μέσο σταθερής τροχιάς που υποτίθεται ότι είναι και το ασφαλέστερο».

 «Μιλάμε για έναν εκτροχιασμό της λογικής. Πρέπει άμεσα να υπάρξουν ενέργειες, διακομματικού χαρακτήρα μάλιστα, που θα εκσυγχρονίσουν το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας».

 Στη συνέντευξη επίσης μίλησε για την σχέση του με το νησί της Κρήτης, με την κρητική παράδοση αλλά και για τους στενούς δεσμούς του με τον χώρο του πολιτισμού αναφερόμενος στην καταγωγή του από την Καρδίτσα και την ενασχόληση του με πολιτιστικούς συλλόγους που κρατούν ζωντανή την παράδοση των Καρδιτσιωτών στην Αττική καθώς όπως άλλωστε δήλωσε «Είμαι παιδί των συλλόγων».

 Έπειτα, αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με τα κοινά. Μίλησε για το κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου το 2004 που τον ενέπλεξε πρώτη φορά με την πολιτική, για το φοιτητικό κίνημα και τα χρόνια στην ΠΑΣΠ στο Μεσολόγγι όπου σπούδασε Πληροφορική αλλά και για την πρώτη εμπλοκή του ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό το 2010 και ως Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα το 2014. Σήμερα, ως ένας άνθρωπος με αγάπη για την δουλειά του και την πολιτική, θέτει υποψηφιότητα για Βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

 Μίλησε τόσο για την ανανέωση που έχει φέρει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα, Νίκος Ανδρουλάκης και τις προτάσεις του για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία σήμερα. Ξεχώρισε τα εργασιακά, την ανεργία, το επίπεδο των μισθών, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό το braid draining και τον τουρισμό. «Ο τουρισμός και η εξωστρέφεια θα πρέπει να είναι ο πυλώνας πάνω στον οποίο θα χτίσουμε την νέα, σύγχρονη Ελλάδα».

 Ακόμη, ο Λάζαρος Καραούλης, μίλησε για τον δικό του αγώνα και τις δικές του προτάσεις και καινοτόμες ιδέες. Αντλώντας έμπνευση από το επάγγελμά του αναζητεί τρόπους προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών του και να ενισχυθεί η συμμετοχή. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει (lazaroskaraoulis.gr) στην οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους και να μεταφέρουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

 «Με ενδιαφέρει μαζί με μερικούς ανθρώπους να μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και αξίες. Γι’ αυτό συμμετέχω στην πολιτική. Μόνο έτσι μπορούμε να βελτιώσουμε τη χώρα μας, έτσι νιώθω πως μπορώ να κάνω καλύτερο και τον τόπο μου, την Ανατολική Αττική, που αντιμετωπίζει τα δικά της, πολύ σοβαρά προβλήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

IMG-ddf3c

IMG20230303142946

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_359.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Μαΐου 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα