Ela na paiksoume

Koumpouriana

23 - 03 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

Papakostas D Η κοπή της Βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης & Βουλευτή ν Καρδίτσας (από το 2004 αδιάλειπτα) Κώστα Τσιάρα αποτέλεσε σημαντικό πολιτικό γεγονός για την πόλη και ολόκληρο το νομό μας.

 Πολλοί Αιρετοί, κόσμος και καλεσμένοι.

 Παρακολουθώντας το βίντεο από το έργο και δράσεις του με καταγωγή και από χωριά Αχελώου Υπουργού κρίνουμε ωφέλιμο να μεταφέρουμε στο δημόσιο χώρο την πικρία των δημοτών Αχελώου -και Αργιθέας.

 • Ουδεμία αναφορά σε εκτελεσθέντα ή προγραμματιζόμενα ζωτικά έργα στον απόμακρο τόπο μας, παρά τα τέσσερα έτη εξουσίας της ΝΔ:

 1. Ουδέν νεώτερο για χρηματοδότηση ασφάλτου από θεσσαλικά Βραγκιανά έως Ρόγκια - όρια Ευρυτανίας (μόλις 6 χλμ - κεντρικός σχολικός δρόμος όπου ταλαιπωρούνται μικροί μαθητές καθημερινά) - ούτε για σχολικό κεντρικό τμήμα από Αργύρι - όρια Αιτωλίας / Ευρυτανίας (5 χλμ) με έτοιμες μελέτες και ρητή υπόσχεση περιφερ. αρχής ήδη από 2012 (επιτροπή ορεινής πολιτικής Βουλής).

 2. Ουδεμία αποτελεσματική παρέμβαση σε Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τον οποίο θεωρούν λίαν...επιτυχημένο!!!, ούτε σε αρμόδιο Υπ Υποδομών παρά τις εκκλήσεις μας για οργάνωση παραστάσεων.

 3. Ουδεμία ερώτηση ή παράσταση στο Υπ Υγείας και Διοικητή 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας για νέο σύστημα διορισμού γιατρών σε άγονα ορεινά ιατρεία, ώστε να μην μένουν χειμώνες και εξάμηνα κενά και οι κάτοικοι χωρίς ιατρική φροντίδα που αποτελεί ύψιστο συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών και υποχρέωση αντίστοιχα της Πολιτείας.

 4. Δεν λέχθηκε τίποτα για επικίνδυνη βατότητα στον άξονα Αργιθέας έως σήραγγες Συκιάς (5 οδικές), για οδική σήμανση έως Βραγκιανά - Καταφύλλι -Αργύρι.

 5. Τίποτα για το ζωτικό αίτημα χρηματοδότησης του τελικού τμήματος από Β’ Μάραθο - Αετοχώρι (επαρχιακή οδός 9).

 Ούτε για Στέγαστρο Μ. Σκάλα Ανθηρού.

 Φυσικά βέβαια ούτε για το παρατημένο φράγμα Συκιάς.

————

 Ίσως κάποιοι πολιτικοί και κομματικοί φορείς της κυβερνώσας ΝΔ να θεωρούν σίγουρους φίλους, σταθερούς ψηφοφόρους τους 4.000 Αργιθεάτες - όπου πλειοψήφησε άνετα στις κάλπες 2019 - και ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια ή έργα για να έχουν τη στήριξη τους ενόψει εθνικών και περιφερειακών εκλογών.

 Προειδοποιούμε ότι η οργή και αγανάκτηση των δημοτών, γονιών, κτηνοτρόφων και ηλικιωμένων που κινούνται σε λασπόδρομους και επικίνδυνες διαδρομές θα φέρουν… εκπλήξεις!

 • Έχουμε κρούσει το… καμπανάκι προ πολλού καιρού!

 ^ Εάν εντός Φεβρουαρίου δεν υπάρξουν σοβαρές εξαγγελίες, παράσταση στον Υπουργό Υποδομών και επίσκεψη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας (ή αναπληρωτή του) στη Συκιά - στα Ρόγκια - Αργύρι – Β’ Μάραθο – Μ. Σκάλα: στην...’’πίσω αυλή της Θεσσαλίας’’ τότε... η απάντηση θα είναι ηχηρή και δυναμική.

 Οι περήφανοι ορεινοί δημότες ξέρουν να εκτιμούν αλλά και να τιμωρούν την αλαζονεία, την αγνόηση, τις ολιγωρίες και εγκατάλειψη, τα μη έργα, τα ψεύτικα λόγια.

 Η Θεσσαλία δεν σταματά στη... Βατσουνιά!

 Ο Αχελώος Ποταμός είναι το όριο και ενώνει Θεσσαλία με Ήπειρο - Στερεά - Δυτική Ελλάδα, για όσους έχουν χάσει... πυξίδα!

 • Φίλοι όλοι! Φιλτάτη η Αλήθεια και η Πατρίδα μας...

 • Είπα και τόνισα... αμαρτίαν Ουκ έχω!

Δημήτρης Παπακώστας 6-2-23

Θεσσαλικά Βραγκιανά

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_002_DSC_0369.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα