Ela na paiksoume

Koumpouriana

25 - 09 - 2022
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

Papakostas D Η παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Αργιθέας, σήμερα μετά από πολύωρη διευρυμένη σύσκεψη στον Μάραθο, Αιρετών - Στελεχών - ανέδειξε ομόφωνα νέον επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της παράταξης

 "Αργιθεάτικη Συμμαχία", τον έμπειρο Αυτοδιοικητικό Γιάννη Βασίλη και Φωτεινής Μπαμπάτσικο / Αιρετό από 2007 - με καταγωγή από Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας - 54 ετών, έγγαμος, κρατικός υπάλληλος.

 |. Ο έως τώρα Αρχηγός Γιώργος Χασιώτης με αίσθημα ευθύνης και φορτισμένος συναισθηματικά τόνισε μεταξύ άλλων :

 "Για επαγγελματικούς (Εκπαιδευτικός - Υποδιεύθυνση Δημ. Σχολείου Καρδίτσας) και προσωπικούς λόγους, αποχωρώ από τη θέση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του ΔΣ Αργιθέας, ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα στελέχη και όλους τους Αργιθεάτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου εδώ και πάνω από 15 συναπτά χρόνια.

 Παραμένω ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος στην παρούσα δημοτική περίοδο, τιμώντας την εντολή των συνδημοτών μου - Έμαθα να κερδίζω και να χάνω.. Πρώτα ο Τόπος μας και πιστεύω στην Διαπαραταξιακή συνεννόηση με κλίμα συναίνεσης - Προτείνω νέον επικεφαλής από ενότητα Αχελώου - Αργιθέας και συγκεκριμένα τον συνεργάτη Γιάννη Β Μπαμπάτσικο.

 Η Διοίκηση του Δήμου δεν γίνεται μόνο με φωτογραφίες....μέσω διαδικτύου -

 Δίνω ευχές μου στον νέον επικεφαλής και καλό αγώνα με ανανέωση και συλλογικότητα - ιδιαίτερη προσοχή στη Γενική Απογραφή Πληθυσμού ΕΛΣΤΑΤ".

 ||. Τοποθετήθηκαν όλα τα στελέχη :

 1. Κώστας Μερεντίτης - ΔΣ Αργιθέας (από Ανθηρό):

 "Δεν ενδιαφέρομαι για ηγεσία. Να μείνουμε ενωμένοι και δίπλα στον απλό κόσμο. Έχουμε δύο χρόνια μπροστά μας για στοχευμένη αντιπολίτευση με γνώμονα το γενικό καλό όλων των χωριών μας - ομόφωνα σήμερα να πάρουμε απόφαση και να γίνονται τακτικά οι Συσκέψεις της Αργιθ. Συμμαχίας".

 2. Βασίλης Καναβός - ΔΣ από Ανθηρό: "Στηρίξαμε τόπο και Δήμο στην προηγούμενη θητεία. Η νέα διοίκηση μόνο μέσω Φ/μπουκ και φωτογραφίες.... έργα ελάχιστα.

 Ένας από την ομάδα μας να προχωρήσει επικεφαλής με νέα δυναμική".

 3. Γ. Κωτής - Κοινοτάρχης Ανθηρού: "Μεταφέρω δυσφορία κόσμου για την Αντιπολίτευση. Δεν έχει δείξει παρουσία. Προσωπικά πιέζω για έργα στην κοινότητα μου. Πολλά τα ρουσφέτια από νέα Δημοτική αρχή, κάνω παρεμβάσεις για δικαιότερη κατανομή και ζήτησα όλες τις μελέτες για έργα στο Ανθηρό".

 4. Γιώργος Σακελλάρης - ΔΣ Αργιθέας από Μάραθο: "Χρειάζεται προσοχή, ο κόσμος είναι πιεσμένος από πολλά προβλήματα. Λόγω κόβιντ19 το ΔΣ Αργιθέας δεν λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο - Ενωμένη η Αργιθεάτικη Συμμαχία να συνεχίσει αγώνα. Δηλώνω παρών !

 Ο Γ Χασιώτης πρόσφερε πολλά και μπορεί να προσφέρει για τον τόπο μας - Εύχομαι καλή δύναμη'".

 5. Κώστας Μπαλατσούκας (τ. ΔΣ Αργιθέας) - από Καλή Κώμη: "Αλλαγή ηγεσίας σήμερα. Κόσμος περιμένει αποφάσεις μας. Είμαι κοντά και δίπλα στην Αργιθεάτικη Συμμαχία - Ανανέωση το 2023...".

 6. Δημήτρης Ραμιώτης - τ. ΔΣ από Ελληνικά: "Το χωριό μου ζητά παρουσία της Αντιπολίτευσης - Πλήρης αδρανοποίηση, λένε όλοι. Εμεις στηρίξαμε την Αργιθ. Συμμαχία, παίρνουμε συλλογικά τις αποφάσεις, έτσι και το 2023, είμαι δίπλα σας και στη νέα ηγεσία".

 7. Δημ (Τάκης) Πολύζος - Κοινοτ σύμβουλος Βραγκιανών: "Κόσμος ζητά Αντιπολίτευση. Πρέπει σήμερα να γίνει αλλαγή ηγεσίας. Η Συμπολίτευση έως τώρα δεν είχε αντίπαλο δέος. Θέλει όρεξη και δουλειά η Αυτοδιοίκηση.

 Μην χαρίζεστε σε κανέναν. Πρώτα ο Τόπος και το Γενικό συμφέρον. Άλλη πίστωση χρόνου δεν μπορεί να δοθεί - να αξιοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επικοινωνία και αντίλογο".

 8 - 9.Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Βλ Μαργαρίτης - ΚΣ Βραγκιανών και ο Στέφανος Ζάχος, ο οποίος μετέφερε τις διαμαρτυρίες του κόσμου για την έως τώρα απουσία της Αντιπολίτευσης.

 10. Δημήτρης Παπακώστας - αν. ΔΣ Αργιθέας/ τ. Δήμαρχος Αχελώου :

 "Ευχαριστώ για την πρόσκληση σας στη σημερινή διευρυμένη σύσκεψη.

  Ως συνεργαζόμενος με τον Δάσκαλο Γ. Χασιώτη και την Αργιθ Συμμαχία εύχομαι και προτείνω : Αλλαγή επικεφαλής - Συλλογικότητα - νέα οργανωτική δομή της Συμμαχίας μας για το καλό της ορεινής Πατρίδας και ιδιαίτερη προσοχή στη Γενική Απογραφή Πληθυσμού ΕΛΣΤΑΤ.

 Να κρατηθεί η τοπική αυτονομία της ορεινής Αργιθέας!

 Τιμώ τον Γιώργο Χασιώτη για πολύχρονη δράση του στην αυτοδιοίκηση, τη συναίνεση του 2017 - 19 που στήριξε Δήμο και χωριά με κόστος πολιτικό και προτείνω να ανακηρυχθεί επίτιμος Πρόεδρος της Α. Σ. και υπεύθυνος τομέα Ανάπτυξης και Αειφορικών επενδύσεων ΑΠΕ για νέα έσοδα στον Δήμο μας.

 Συγχαρητήρια για ομόφωνη σημερινή απόφαση και εύχομαι στον Γιάννη Β Μπαμπάτσικο, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του, ως πρώτος μεταξύ ίσων, με Συλλογικότητα - Δημοκρατικότητα - Σεβασμό όλων των Κοινοτήτων,

 χωρίς την μονοκρατορική αντίληψη άλλων...."

 11. Κλείνοντας, ο νέος επικεφαλής Γιάννης Β Μπαμπάτσικος, ευχαρίστησε πρώτα τον Γ. Χασιώτη για την τιμητική του πρόταση προς το πρόσωπο του και ακολούθως όλους τους συνεργάτες, που ομόφωνα τον επέλεξαν νέον επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Αργιθέας, υποσχέθηκε να φανεί αντάξιος στη νέα θέση και ζήτησε συλλογική ενωτική δράση.

 • "Θα τιμήσουμε την ψήφο, εμπιστοσύνη των Αργιθεατών και τον θεσμικό ρόλο μας για έλεγχο και προτάσεις στο ΔΣ και κοινή γνώμη με τακτικότατη ενημέρωση και επικοινωνία" - Τώρα ξεκινάμε για Έργα και Διαφάνεια με Λογοδοσία παντού, υπογράμμισε με έμφαση!

  Πάνω από όλα η Αργιθέα της καρδιάς μας, με σταθερή μόνιμη παρουσία, δίπλα στους δημότες - με γλώσσα αλήθειας και σεβασμό προς όλους!

Δημήτρης Παπακώστας 22 Αυγούστου 21.

Xasiotis Giorgos        
Γιώργος Χασιώτης         Γιάννης Β. Μπαμπάτσικος

 

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0674.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα