Ela na paiksoume

Koumpouriana

27 - 09 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 462 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 Kouroumplis Panagiotis Συνέντευξη για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha 98,9 και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Ντίνα Μόσχου. Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε:

 Για την υπόθεση Κουφοντίνα:

 Είναι ένα λεπτό θέμα στο οποίο η κυβέρνηση πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία. Είμαστε όλοι κάθετα τοποθετημένοι απέναντι στα εγκλήματα που διέπραξε ο Κουφοντίνας. Όμως η Δημοκρατία δεν πυροβολεί ούτε εκδικείται. Γι αυτό είναι και το καλύτερο πολίτευμα. Χρειάζεται λοιπόν ψυχραιμία για να μην χρεωθεί η Δημοκρατία μας κάτι που δεν θα ήταν το καλύτερο.

 Για τις παραβιάσεις στη σειρά εμβολιασμών:

 Από τη δυσκαμψία που προβάλλουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, από τα συμβόλαια φάνηκε ότι η ΕΕ δεν μπόρεσε να διαπραγματευτεί ως ίση προς ίσους με αυτούς τους κολοσσούς και αυτό πρέπει να το συζητήσουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες. Αλλιώς δεν δικαιολογείται η δήλωση του διευθυντή της ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ «εγώ δεν έχω καμία δέσμευση, υποσχέσεις έδωσα». Αυτό είναι μεγάλο πλήγμα για την ΕΕ.

 Για τις καταγγελίες που έκανε γύρω από τις παραβιάσεις:

 Είμαι ενοχλημένος, γιατί παρά τις καταγγελίες που έκανα και μάλιστα στη Βουλή, ούτε ο υπουργός υγείας ούτε ο εισαγγελέας επικοινώνησαν μαζί μου για να δοθεί συνέχεια, σε αυτό που με πολύ προσεκτική διατύπωση κατήγγειλα και για το οποίο είμαι βέβαιος. Η πρώτη καταγγελία που έκαναν αφορούσε το νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά ήρθε η υπόθεση της Θεσσαλονίκης και μετά μου κατήγγειλαν ότι και στην Καλλιθέα επαναλήφθηκε το φαινόμενο της Θεσσαλονίκης. Αυτά τα ζητήματα προκαλούν τον πολίτη. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι από τον ιό. Κάποιοι έχουν και υποκείμενα νοσήματα αι είναι τρομοκρατημένοι περιμένοντας τη σειρά τους. Όσο για το επιχείρημα «να μην χαθούν τα εμβόλια», η απάντηση είναι ότι υπάρχουν κατηγορίες πολιτών που έχει προβλεφθεί να εμβολιαστούν σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι να εμβολιάζονται πρόσωπα που κατέχουν δημόσιες θέσεις. Η περίπτωση της Καλλιθέας δείχνει ότι όπου μπορεί να παραβιαστεί η σειρά, γίνεται. Γι’ αυτό πρέπει οι δικαστικές και διοικητικές αρχές να είναι πολύ προσεκτικές σε τέτοιες υποθέσεις. Τα μέτρα πρέπει να τα τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια.

 Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία:

 Δε συμφωνώ με το lockdown διότι αποδείχτηκε ότι δεν αποδίδει. Ούτε είναι σωστό να κλείνουν τον κόσμο μέσα από τις 18:00. Η αγορά πρέπει να λειτουργήσει με όλα τα αυστηρά μέτρα προστασίας που υποδεικνύουν οι εμπειρογνώμονες, μάσκες, αποστάσεις, καθαριότητα κλπ. Τα σχολεία είναι ειδική περίπτωση θέλει ξεχωριστή μελέτη. Ίσως έπρεπε να εμβολιαστούν οι δάσκαλοι πρώτα. Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img046.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα