Εκτύπωση

Diamantis stin Perifereia Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας είχαν ο πρωταθλητής Ελλάδας στο άθλημα του τένις με αμαξίδιο Διαμαντής Στέφανος και ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος την Τετάρτη 30/3/2016. Ο κ. Παπαδόπουλος επεδίωξε αυτή τη συνάντηση στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που παίρνει τελευταία προκειμένου να στηρίξει τον αγώνα του Μελισσοχωρίτη αθλητή.

 Ο κ. Διαμαντής περιέγραψε στον κ. Αγοραστό και τον κ. Τσιάκο την πολύ μεγάλη πρόσφατη διεθνή επιτυχία που είχε με την Εθνική Ομάδα στην Αττάλεια της Τουρκίας όπου κατακτήθηκε για τρίτη φορά η πρώτη θέση στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο κύπελλο, νικώντας τις Εθνικές Ομάδες της Ουγγαρίας, Πορτογαλίας, Λετονίας, Ιταλίας και Ισραήλ. Έτσι ο ίδιος και η Εθνική Ομάδα, σε δυο μήνες στο Τόκυο όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία ακόμα μεγάλη διάκριση για τη χώρα και τον τόπο μας.

 Εκτός απ’ αυτό το στόχο ο «μόνιμος», τα τελευταία χρόνια, πρωταθλητής Ελλάδος και νούμερο 60 στην παγκόσμια κατάταξη, πασχίζει να πιάσει το όριο και για τη συμμετοχή του στους παραολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο Ρίο της Βραζιλίας. Γι αυτό και έχει δρομολογήσει ήδη τη συμμετοχή του για το 2016 σε εφτά (τουλάχιστον) διεθνή τουρνουά.

 Στην προσπάθειά του αυτή ο κ. Διαμαντής ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας έτσι ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα που προς τον παρών φαντάζουν αξεπέραστα.

 Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρωταθλητής Ελλάδας δήλωσε:

 «Ήταν μια πολύ ευχάριστη, ζεστή και γόνιμη συνάντηση. Οι κύριοι Αγοραστός και Τσιάκος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή σε όσα τους είπα, γεγονός που με κάνει να ελπίζω ότι τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Η ειλικρινής στάση τους με κάνει πιο δυνατό γι αυτό και τους ευχαριστώ πολύ.

 Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον κ. Παπαδόπουλο για την έμπρακτη στήριξη, το εγκάρδιο ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του.»