19 - 03 - 2025
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Ο βουλευτής Καρδίτσας έθεσε τα ζητήματα εξωιδρυματικού επιδόματος και των εκκρεμών διεθνών συντάξεων

12 Kotsos Giorgos Ο βουλευτής ΝΔ Ν. Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Αλέξανδρο Βαρβέρη. Ο κ. Κωτσός εξήρε την νέα διοίκηση του ΕΦΚΑ για το έργο που επιτελεί, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα για την ταχύτερη απονομή των εκκρεμών συντάξεων και την ψηφιακή μετάβαση του φορέα.

 Επιπρόσθετα ο κ. Κωτσός έθεσε στον κ. Βαρβέρη το ζήτημα της καταβολής του εξωιδρυμαντικού επιδόματος παραπληγίας στους κληρονόμους, στα πλαίσια της αναλογικότητας και της χρηστής διοίκησης.

 Επίσης, ο βουλευτής Καρδίτσας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας,

που έχουν δουλέψει στο εξωτερικό και αιτούνται διεθνή σύνταξη. Ο Διοικητής από την πλευρά του, ανέφερε στον κ. Κωτσό ότι σε λίγους μήνες το θέμα των διεθνών συντάξεων που εκκρεμούν θα επιλυθεί και οι εν λόγω συντάξεις θα καταβάλλονται στο σωστό χρόνο.

Κωτσός ΕΦΚΑ IMG_3650 (Αντιγραφή)

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τελευταία άρθρα