Εκτύπωση

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Διαμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αργιθέας, έτους 2023, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθ. 156/2022 απόφασης της οικονομικής επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ.

Θέμα:2ο

Εισήγηση για 12η Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

Θέμα:3ο

Έγκριση του πρακτικού Ι της δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου: «ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ (Α ΦΑΣΗ)», Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» - Μέτρο 19.2.4.3 ΚΩΔ. ΟΠΣΑΑ: 0011350453».

Θέμα:4ο

Περί Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ» με αριθ.πρωτ.3873/6-12-2022.

Θέμα:5ο

Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού (τακτοποιητικού) πίνακα του έργου: «Εργασίες συντήρησης δημοτικών κτιρίων Τ.Κ. Πετρίλου (Οικ. Βασιλάδες)».

Θέμα:6ο

Περιβαλλοντική Μελέτη του έργου Συντήρηση - Βελτίωση υποδομών ΔΕ Αχελώου (ΣΑΤΑ-2 ΑΧΕΛΩΟΥ).

Θέμα:7ο

Περιβαλλοντική Μελέτη του έργου Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική και κτηνοτροφική εκμετάλλευση του Δήμου Αργιθέας (Τ.Κ. Ανθηρού, ΤΚ Κουμπουριανών, ΤΚ Βραγκιανών.

Θέμα:8ο

Τοπογραφική αποτύπωση, οριζοντιογραφία, κατά πλάτος τομές, διατομές κ.α. του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του δήμου Αργιθέας (ΤΚ Λεοντίτο-Πετρίλο).

Θέμα:9ο

Τοπογραφική αποτύπωση, οριζοντιογραφία, κατά πλάτος τομές, διατομές κ.α. του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του δήμου Αργιθέας (ΤΚ Ανθηρού-Κουμπουριανών, Βραγκιανών).

Θέμα:10ο

«Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 4.590,00 € και απόδοση στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2022 (Δ΄ Κατανομή)».

Θέμα:11ο

Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ.

Θέμα:12ο

Περί αδυναμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων με ιδία μέσα του Δήμου».

Θέμα:13ο

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με ΠΑΔΥΘ για αποκομιδή απορριμμάτων.

Θέμα:14ο

Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού κληρώσεων και σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργων μελετών κλπ.

Θέμα:15ο

Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων 2023.

Θέμα:16ο

Περί έγκρισης της αριθμ. 230/2022 Απόφασης Δημάρχου «ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ».

 Εισηγητής των θεμάτων: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Στεργίου.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr