Ela na paiksoume

Koumpouriana

26 - 11 - 2022
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 253 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

01 Argitheatiki simmaxia Την απουσία έργου που συνοδεύει την τριετή θητεία του προσπάθησε να δικαιολογήσει ο κ. δήμαρχος με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μπέρδεψε παρελθοντικούς, παροντικούς με μελλοντικούς χρόνους.

 Με το ΘΑ συνήθως αναφερόμαστε στο μέλλον. Αυτός όμως μπερδεύει αυτά που θέλει προφανώς να γίνουν μελλοντικά ως ήδη γενόμενα.

 Σε μια λίστα παρεμβάσεων (Λεύκα Πετρίλου, Παλαιοχώραφα Βραγκιανών, Δίκτυο ύδρευσης Αργύρι, αισθητικές παρεμβάσεις στις πλατείες Ελληνικών, Βραγκιανών, Βλασίου, ΣΑΤΑ ενοτήτων Αργιθέας, Αχελώου κ.τ.λ.)

αναφέρεται σε έργα δημοπρατημένα από το έτος 2019 από την προηγούμενη δημοτική αρχή τα οποία, για ακόμη μία φορά «χωρίς αιδώ» τα παραπέμπει πάλι στο μέλλον. Ο ορισμός της ανικανότητας.

 Πραγματικά, χρειάζεται περίσσιο πολιτικό θράσος να παρουσιάζεις την αδυναμία της μη εκτέλεσης δημοπρατημένων έργων ως επιτυχία. Ας μας πει ο κ. Δήμαρχος πόσα χρόνια χρειάζεται για να τα ολοκληρώσει, 5,10,15.

 Σε άλλο σημείο προσπάθησε τεχνηέντως να εμφανίσει ως δικό του έργο την αποκατάσταση των ζημιών από τον ΙΑΝΟ, που πραγματοποιείται από την ΤΕΡΝΑ, στους κεντρικούς περιφερειακούς άξονες.

 Για δύο χρόνια δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι αυτές οι αποκαταστάσεις δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αλλά της Περιφέρειας. Μόλις ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις, τι άλλαξε ξαφνικά; Τελικά οι δύο κεντρικοί οδικοί άξονες είναι αρμοδιότητα του δήμου; Η απόλυτη υποκρισία!!!

 Όσον αφορά στις μελλοντικές προτάσεις….. στο ΟΧΕ Αγράφων (σκάλα Ανθηρού, οδικές αρτηρίες Καρυά - Κουμπουριανά, χάραξη μονοπατιών, Αγροτουριστική προβολή κ.τ.λ.) πραγματικά δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι, θα σας θυμίσουμε μόνο την θεολογική ρήση «Πίστευε και μη Ερεύνα»

 Αναφέρεται στον επιτυχή καθαρισμό των δρόμων. Είναι πρωτόγνωρο στα μέσα σχεδόν του καλοκαιριού στον οικισμό Ρόγκια Βραγκιανών και στο κέντρο του Ανθηρού συνδημότες μας να πληρώνουν από την τσέπη τους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων, για να έχουν πρόσβαση στις οικίες τους. Η ίδια απαράδεκτη κατάσταση σε δρόμους που οδηγούν σε βοσκοτόπια και σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και στις τρεις δημοτικές ενότητες.

 Πουθενά δεν αναφέρει, έστω ως σχέδιο, ούτε μία ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου.

 Το νέο όραμα είναι οι τσιμεντοστρώσεις γυρνώντας έτσι την Αργιθέα στην δεκαετία το ’80.

 Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι δρόμοι με τσιμέντο μετά από 2,3 χρόνια είναι χειρότεροι και από χωματόδρομους.

 Προφασίζεται ότι ο δήμος είναι υποστελεχωμένος, αλήθεια εκείνη η στρατιά των συμβούλων των παρασυμβούλων και της εταιρείας συμβούλων που ήταν δική του επιλογή δεν στελέχωσαν έστω και στο ελάχιστο το δήμο;

 Καθυστερούν λέει τα έργα γιατί έχει μόνο δύο μηχανικούς. Εάν είναι έτσι: Γιατί προσέλαβε για ειδικό συνεργάτη καθηγήτρια γαλλικών και όχι μηχανικό; Γιατί δεν απευθύνθηκε στην ΕΕΤΑΑ; Γιατί δεν απευθύνθηκε έστω σε ιδιώτες μηχανικούς;

 Οι προκάτοχοί του πως εκτελούσαν έργα χωρίς κανέναν μηχανικό;

 Αγαπητοί συνδημότες, είναι εμφανές πλέον ότι ο κ. Στεργίου κουρασμένος από τις πολλές φωτογραφίσεις, τα επικοινωνιακά σόου και τις απονομές πλακετών πέταξε λευκή πετσέτα στην παραγωγή έργου επιστρατεύοντας παράλληλα τα εύκολα ΘΑ με φόντο τις επόμενες εκλογές.

Για την Αργιθεάτικη Συμμαχία

Ο Επικεφαλής

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Β. Ιωάννης

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img216.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα