Ela na paiksoume

Koumpouriana

18 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Argithea3 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/2010 ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00.

 Σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) ορίζεται ότι:

 «1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε δια περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), είτε δια
τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

 Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών».

 Βάσει των ανωτέρω η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, με δεδομένο ότι στο Δήμο μας δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 Οι Σύμβουλοι καλούνται επίσης να καταθέσουν το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, που θα φέρει και το ονοματεπώνυμό τους, την Παρασκευή 29-5-2020 από ώρα 11:00 έως 16:00 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στον Πρακτικογράφο, κ. Σακκά Νικόλαο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2445350404.

 Σε περίπτωση που οι δημοτικοί σύμβουλοι δε διαθέτουν προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), η ανωτέρω επικοινωνία/αλληλογραφία μπορεί να γίνει μέσω των υπαλλήλων που εργάζονται στις κατά τόπους Κοινότητες διαμονής τους ή με τηλεομοιότυπο (fax):2445350419, ή με τη χρήση σύντομου γραπτού μηνύματος (sms) στον Πρακτικογράφο, κ. Σακκά Νικόλαο κιν.6974808580.

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Θέμα:1ο

5η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Θέμα:2ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη έκτακτων αναγκών πυρασφάλειας - πυροπροστασίας του Δήμου Αργιθέας.

Θέμα:3ο

Αποδοχή γνωμοδότησης του δικηγόρου Β. Στάθη, έγκριση άσκησης εφέσεως, συζήτηση αυτής κατά της αριθμ. 40/2017 απόφαση μονομελούς πρωτοδικείου Καρδίτσας και ορισμός δικηγόρου.

Θέμα:4ο

Ορισμός τριμελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης χωρίς χρήση του ΜΗΜΕΔ του έργου αποκατάσταση οδού Χάρις (Κρανιά) - Βασιλάδες - Χαλκιόπουλο Τ.Κ. Πετρίλου στη θέση Ρέμα Λεύκας.

Θέμα:5ο

Συζήτηση για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο Πράξης «Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης οικιακής κομποστοποίησης Δήμου Αργιθέας» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 074 (Α/Α ΟΠΣ: 3473) «Πράσινα σημεία, Οικιακή Κομποστοποίηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και Συστήματα διαλογής στην πηγή βιοαποβλήτων Περιφέρειας Θεσσαλίας» του Άξονα Προτεραιότητας 3 «Προστασία του περιβάλλοντος - Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 - 2020», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 Εισηγητής των θεμάτων: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Στεργίου.

 Στην πρόσκληση σύγκλησης της Οικονομικής Επιτροπής σημειώνεται:

 Τα τακτικά μέλη σε περίπτωση απουσίας των από τη συνεδρίαση, με μέριμνά τους, να ειδοποιήσουν εγκαίρως τα αναπληρωματικά μέλη με την σειρά εκλογής των, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω.

  • Κορλού Όλγα.
  • Στεργιούλης Ιωάννης-Γεώργιος.
  • Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος.
  • Τσιβόλας Λάμπρος.

 

  Θα μας βρείτε και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης: 
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0722.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα