Εκτύπωση

Argithea3Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Βασίλης Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:30, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Περί Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για «Δαπάνη μεταβίβασης οχημάτων στο νέο Δήμο Αργιθέας από την δωρεάν διάθεση (2) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Τράπεζα της Ελλάδος».

Θέμα:2ο

Περί Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για "Συμπλήρωση ΦΟΠ στην Τ. Κ. Πετρίλου στον οικισμό "Βρυσούλες" με κωδικό πελάτη 4415125410182027"».

Θέμα:3ο

Περί Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για "Συμπλήρωση ΦΟΠ στην Τ. Κ. Στεφανιάδας στον οικισμό Αετοχώρι στη θέση "Κάμποι" με κωδικό πελάτη 4415560680182021"».

Θέμα:4ο

Περί Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για "Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στην θέση

«Παλιάμπελα» Αργυρίου, πλησίον στάβλο Τσιβόλα Κοσμά"».

Θέμα:5ο

Περί Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για "Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού κατά οκτώ στύλους στην θέση «Κουλούρια» Αργυρίου, προς στάβλο Μπαμπάτσικου Βασίλειο"».

Θέμα:6ο

Ανάκληση την αριθ. 100/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Περί έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την προμήθεια ταχυδρομικών τελών και ορισμού υπολόγου υπαλλήλου» και απαλλαγής του υπαλλήλου-υπολόγου».

 Εισηγητής: κ. Στεργίου Βασίλειος, Αντιδήμαρχος