Ela na paiksoume

27 - 09 - 2021

Topic-icon Χειμώνας 2011 - 2012

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #229 από admin
Χειμώνας 2011 - 2012 δημιουργήθηκε από admin
Βίντεο ντοκουμέντα από τον Μενέλαο Παπαδημητρίου
ΑΡΓΙΘΕΑ - Παγωμένος Τύμπανος, 17.10.2011


 • Γράφει στο youtube ο Μενέλαος:
 • 17.10.2011: Τα πρώτα χιόνια στην ΑΡΓΙΘΕΑ!!! Δύσκολο απο τον πάγο το πέρασμα του ΤΥΜΠΑΝΟΥ!!!
  Αλήθεια, μήπως είδατε τη ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ; ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ Κας πρώην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και νυν Γενικής Γραμματέως ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ή σε ΑΥΤΑ του κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κα ΘΕΟΧΑΡΗ που πρόσφατα καταθέσατε σχετική ΕΡΩΤΗΣΗ στη ΒΟΥΛΗ για το θέμα τι απάντηση πήρατε, μπορείτε να μας πείτε; Αληθεύει πως ο Υπουργός σας παραπέμπει στην Κα Γερακούδη; Εκείνη τώρα να ρωτήσετε για να δείτε που σας παραπέμπει.
  Βλέπω παίζουν καλή μπάλα, όπως κι οι προηγούμενοι... Έτσι θα παίξουν και με τη ΣΗΡΑΓΓΑ ΦΡΑΜΜΕΝΟΥ τώρα που έμαθαν καλά το τόπι...... ΕΣΠΑ το λένε το πρόγραμμα; Πως το λένε; Έργο Αφάντασμα; Ναι ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΣΣΕΣ και ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ... καλά ακούτε, νια χαρά ακούτε... ΕΡΓΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΥΜΠΑΝΟΥ αφού ζητείται ως λύση εδώ και 40 χρόνια και ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ εδώ και 12 χρόνια... ΕΣΕΙΣ Κε ΑΓΟΡΑΣΤΕ ξέρετε κάτι περί του ζητήματος;
  Έχει ο ΘΕΟΣ!!! ΖΩΗ ΝΑΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΑΔΟΒΥΖΙΝΟΙ ΑΡΤΑΣ!!!

  Αργιθέα - Αχελώος - & χιόνια, 04 Φεβρουαρίου 2012


 • Γράφει στο youtube ο Μενέλαος:
 • Το βίντεο αυτό τράβηξα από τη μεριά των Πηγών Άρτας - καταγράφοντας το σπάνιο αυτό θέαμα, το χιόνι να έχει απλωθεί στην κοίτη του Αχελώου. Στην περιοδεία μου τη μέρα αυτή είχα και το συγχωριανό μου Δημήτρη Γάλλο και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.

  Τύμπανος Αργιθέας - νυχτερινό πέρασμα με χιόνια, 04 Φεβρουαρίου 2012


 • Γράφει στο youtube ο Μενέλαος:
 • Στις 4.2.2012 ημέρα Σάββατο και νύχτα κατεβαίνοντας από Αργιθέα προς Μουζάκι με 2 οχήματα - στο ένα ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας Αργύρης Καναβός με τον Δημοτικό Σύμβουλο - πρώην Αντιδήμαρχο και πρώην Πρόεδρο του Δ. Σ του Δήμου Αργιθέας Αποστόλη Σέμπρο και στο άλλο εγώ με το Βασίλη Καρανίκα - Δημοτικό Σύμβουλο(είχαν δημοτικό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό - άλλη ώρα θα ασχοληθώ με το θέμα και τις παρουσίες και απουσίες) στη θέση Ογκλάβια Οξυάς συναντήσαμε ένα όχημα και μέσα στο φοβερό ψύχος και το ανεμοζούρι εκείνης της στιγμής ο οδηγός του και δύο κυρίες να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το όχημά τους που είχε διπλώσει και μείνει επάνω στη στροφή. Ήταν συμπατριώτες απί τις Πηγές Άρτας και μετέβαιναν εκεί. Ατυχώς κόπηκαν και οι δυό αλυσσίδες.
  Επί 1 ώρα και 30\' λεπτά μείναμε εκεί και τους βοηθήσαμε να συρράψουμε τις αλυσσίδες και ευτυχώς που είχε μαζί του και μία παλαιού τύπου. Παράλληλα ειδοποιήσαμε πίσω στο Ανθηρό το Δήμαρχο Χρήστο Καναβό να έχει το νού του.
  Ήταν στιγμές δύσκολες για τον οδηγό και τις επιβάτιδες κυρίες. Λίγες σταφίδες που είχα τις έδωσα και προς το τέλος - αφού καταφέραμε να είναι θετική η βοήθεια - κατέγραψα με τη φωτογραφική μηχανή το παρόν βίντεο για να υπάρχει ως ελάχιστο ντοκουμέντο αυτής της περιπέτειας.
  Το πέρασμα του Τυμπάνου και ειδικά χειμώνα και με χιόνια και πάγο δεν είναι καθόλου εύκολο ή μάλλον είναι άκρως επικίνδυνο. Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!!!!!!!

  Την αλήθεια μόνο ο ένοχος τη φοβάται!
  Last edit: 5 Χρόνια 7 Μήνες πριν by admin.

  Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα