Εκτύπωση

Xasiotis Giorgos Για αμοραλισμό, πρωτοφανή λασπολογία, έξαρση γραφικότητας, γκεμπελίστικες πρακτικές με ανώνυμα χτυπήματα, μάταια προσπάθεια συκοφαντίας, χυδαία επίθεση σπίλωσης προσώπων, τσουβάλιασμα χαρακτήρων, αγχωτικές κινήσεις ματαιοδοξίας, διασπορά ψευδών ειδήσεων…..

 Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί και πάρα πολλά υπονοούμενα (που δεν χρήζουν σχολιασμό)… που αποδίδει στην αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα ο δήμαρχος Αργιθέας.

 Όλα αυτά, γιατί του ασκήθηκε κριτική για τον τρόπο που ανατέθηκαν οι δαπάνες για υπηρεσίες και προμήθειες κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του!

 Τι το πιο δημοκρατικό από αυτό;

 Όταν υπάρχει και άλλος δρόμος που μπορεί να εξοικονομήσει πόρους γιατί να μην ακολουθηθεί; Αυτά άλλωστε συζητήθηκαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ύστερα και από προσωπική μου παρέμβαση χωρίς εκεί να δοθεί καμιά απάντηση.

 Επαινεί την εντιμότητά τους και ακεραιότητα λες και οι προηγούμενοι ήταν ανέντιμοι, αλλά το πιο λυπηρό από όλα …. επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του!!!

 Με απειλές, έπαρση και αλαζονεία προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που διατυπώνουν διαφορετική άποψη. Ειλικρινά δεν το έχουμε δει στα αυτοδιοικητικά χρονικά.

 Ελπίζω πως ήταν μια ατυχής στιγμή του!

 Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά αυτό που είπαμε μετά τις εκλογές το κάναμε και το κάνουμε πράξη. Αυτό αποδεικνύεται και από το σύνολο των αποφάσεων που στο σύνολό τους ήταν ομόφωνες.

 Είμαστε μαζί σε ότι καλό θα γίνεται για τον τόπο μας και για να δυναμώνει η φωνή της Αργιθέας κι «απέναντι» όταν θίγονται τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου μας. Έτσι επιτάσσει η συνείδησή μας.

Οι απειλές και τα υπονοούμενα μας αφήνουν αδιάφορους.

Γιώργος Χασιώτης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
στο δήμο Αργιθέας

 

  Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα: 
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B