07 - 03 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Στα πλαίσια του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων οργανώνει, με τη στήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων, σεμινάρια θεάτρου κάθε απόγευμα από τις 28/2 έως τις 3/3/2017.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:

01 VINTIADIS MINAS

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο «Όψεις» (Γαρδικίου 8, όπισθεν Παυσιλύπου) - ώρα 5.00 - 6.30 μ.μ.

Βιωματικό εργαστήριο από τον δημοσιογράφο - συγγραφέα Μηνά Βιντιάδη με τη συνεργασία του σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά, με θέμα: «Κείμενο και χώρος στη θεατρική πράξη».

 

02 KAKLEAS

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Θέατρο «Όψεις» (Γαρδικίου 8, όπισθεν Παυσιλύπου) - ώρα 5.30 - 7.00μ.μ.

Επιμορφωτική συνάντηση με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα που καταθέτει την εμπειρία του από τη σκηνοθεσία μεγάλων μουσικοθεατρικών παραστάσεων και περφόρμανς.

 

03 XALKIAS ANTONISΠέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας (Πλαστήρα 66) - ώρα 5.30 - 7.00 μ.μ.

Σεμινάριο σκηνογραφίας από τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά.

 

04 KYRITSISΠαρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας (Πλαστήρα 66) - ώρα 5.30 - 7.00 μ.μ.

Σεμινάριο σχολικής σκηνοθεσίας από τον σκηνοθέτη Βασίλη Κυρίτση με θέμα «Το θεατρικό εγχείρημα στην Εκπαίδευση».

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τελευταία άρθρα