Εκτύπωση

001 Kopi Vasilopitas 2024 Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και μικρά παιδιά, χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος Ανθηριωτών Αθήνας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ανδρέας, Δήμαρχος Αργιθέας, ΜΙΓΔΟΣ Περικλής, Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Κώστας, Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας, ΚΛΑΡΑ Αναστασία, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Αιμίλιος και ΓΡΕΒΙΑΣ Ευάγγελος.

 Εκπρόσωποι του τοπικού Διαμερίσματος Ανθηρού ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος,ο Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος Πηγών Άρτας, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Κώστας, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας ΚΙΑΜΟΣ Μάκης, ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης ΚΟΥΤΡΑΣ Στέφανος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Οξυωτών ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ Μαρία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αυλακιωτών

Αιτωλοακαρνανίας ΤΣΙΟΥΦΗ Έφη, ο Πρόεδρος των Πηγιωτών Άρτας ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιθέας Αιτωλοακαρνανίας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, Οι εκπρόσωποι των Θεσσαλικών Συλλόγων Ν. Ιωνίας και Γαλατσίου Αττικής ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΩΤΗ Ιωάννα και ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ Ηλίας.

 Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για το σπουδαίο συγγραφικό τους έργο και την προσφορά τους στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας οι:

Σωτηρία Τσέλιου - Παπά,

Κωστής Νικ. Τσιάκαλος,

Ξενοφώντας Σωτ. Κουτής και

Μενέλαος Νικ. Παπαδημητρίου.

 Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Αργιθεάτικη Ζυγιά με τους:

Κωφό Στέλιο (βιολί - τραγούδι),

Κόνιαρη Γιώργο (κλαρίνο),

Θεοδωρίδη Γιώργο (λαούτο),

Πάτα Νικόλαο (κρουστά) και

Κωσιωρής Λάμπρος (τραγούδι).

 Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έστειλαν οι βουλευτές Ν.Δ. Κωτσός Γεώργιος και Τσιάρας Κώστας, χαιρετισμό επίσης έστειλε και ο Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος Ανθηρού, Θεοδωράκης Κωστής.

 Η πίτα ήταν ευγενική χορηγία του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.» Καναβού Ηλία.

 Τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία των: Παπαδόπουλου Παναγιώτη, εμπορία τυροκομικών προϊόντων, του Κοθώνα (Τόμη) Χρυσοστόμου, φανοποιεία αυτοκινήτων και του Συλλόγου.

 Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε, καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργία.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Μερεντίτης

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr